Pattanások és miteszerek ellen mi vált be nektek?
Figyelt kérdés
2012. febr. 13. 18:05
2/12 A kérdező kommentje:
még szerencse lány vagyok xD
2012. febr. 13. 19:15
3/12 anonim válasza:
Én elmentem bőrgyógyászhoz. Nagyon érdemes. Véglegesen ki tud gyógyítani.
4/12 anonim válasza:
Szerintem is próbáld meg a bőrgyógyászt, hátha neked segít. Én évekig jártam és végelegesen egyik gyógyszer se segített...
5/12 anonim válasza:
az idő és a rendszeres szexuális élet.
6/12 anonim válasza:
ne egyél csokit,olajos megvakat ne igyál tejet,keves vajat kenj a kenyérre,kevés zsiros ételt egyél
arcszesszel kendd az arcodat,lehetöleg ne férfias illatuval ha nő vagy xD
és menj el néha kozmetikushoz
7/12 Daemia válasza:
Tejtermékektől óvakodj: tej, sajt, tejföl, joghurt, kefír, tejszín. Meg persze az ezeket tartalmazó kajáktól.
Pár hét után javulni fog.
8/12 anonim válasza:
Aloa Vera levelének a nedve, komolyan.
9/12 anonim válasza:
A kaja megvonás marhaság.. a szervezeted többi részével mi lesz aminek kalciumra lenne szüksége?
Valóban az aloe vera segít. Ugyanis gyulladás csökkentő etc..etc..,etc.. ezért érdemes otthon tartani ilyen növényt..
10/12 anonim válasza:
Aloe vera nagyon jó megoldás! Valamint a normális vitaminbevitel segíthet ezen pl MULTI PRO pakk!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!