Ti gyantáztatok már magatoknak intim területet és hónaljat? Hogy sikerült?
Most kicsit megvagyok szorulva pénzügyileg és nincs pénzem a kozmetikusra. Mindig gyantáztatom magam.
A lábamat már megtudom magamnak csinálni. A hónaljamat sosem próbáltam még, az intim zónában pedig én azt szeretem ha teljesen csupasz. Szerintetek bele merjek egyedül vágni?
Ha elfogadod egy kozmetikus tanácsát akkor ne vágj bele egyedül.
Pont azt a 2 területet akarod magadnak csinálni amit szinte teljességgel lehetetlen megcsinálni úgy,hogy ne tépd meg a bőröd? Egyiket sem tudod magadnak rendesen megfeszíteni, aminek a következménye nem lehet más mint lila foltok és véraláfutások.
A hónaljad inkább epiláld le,a fazonod pedig vagy hagyd úgy v. nyúlj a borotva után,ha nem birod és pénzed sincs rá. Majd ha anyagilag helyre jössz, folytathatod ott ahol abba hagytad.
Oké, akkor várok
Köszönöm :)
Mikor a lábamat először gyantáztam, akkor is megszívtam
Lila lett kb 2 hétre, amúgy is nagyon érzékeny a bőröm
Évekig borotváltam mindenem.Amikor az intimhelyen már elviselhetetlenül borostás voltam másnapra nekiestem életemben először gyantával.Sírtam úgy fájt és vérzett is.Utána viszont következő alkalommal már epilátorral végigtudtam menni rajta és azóta is bő 7 éve epilálom a teljes felületét.A titok:minél rövidebb a szőr,annál kevésbé fáj az epilálás:)Én mindenem epilálom(intim teljes,teljes lábak,teljes karok,hónalj).
234n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!