Lányok: szoktatok otthon magatoknak hajat vágni?
Mert én igen, rendszeresen csipegetem kisollóval a töredezett hajvégeimet illetve félfrufrum van, és ezt mindig magamnak vágom.
De eléggé ügyes lehetek, mert senki sem hitte el hogy nem fodrász keze van a dologban.
Nálatok is szóba jöhet ilyen kisebb otthoni hajvágás vagy csak a fodrászban bíztok?
pont ugyan ez van nálam, de teljesen:D
Én is csipegetem a töredeszett végeket. Én vágom a félfrufrum:D.
Sőt egy éve amikor ilyen rock megszálott voltam és téptem meg agyonra a hajam.
Az osztálytársaim azthitték fodrásznál voltam :D
Ja am utélom a fodrászokat:D
Amikor kértem h mijen tépett elygen a hajam hát elég nyomit alkotott:D
Azután téptem emg én normálisra:D
http://www.youtube.com/watch?v=Pyo7DXKT3lg&feature=fvsr
Ez alapján szoktam igazítani, mikor nincs időm/ pénzem fodrászra. Meg most egyébként is növesztem, így inkább annyit vágok, amennyit én szeretnék. ritkítani is szoktam, mikor túl sok...
Pont tegnap vágtam. XD
Olyan 12-13 éves koromig anyu vágta (ő nem fodrász), aztán meg én. Frufru, oldalfrufru, tépés, nagyon rövidre vágás, festés, melír... mind megcsinálom. Tőlem is mindig megkérdezik, hogy ki vágta, pedig fodrászszalont csak kívülről láttam eddig.
24/L
Nekem anyukám vágta, kb. 11-12 éves koromig. Viszont én magamnak nem merem levágni, tuti elrontanám :S
Fodrászhoz fél évente járok, és sose vág többet, mint amennyit akarok, tehát én elégedett vagyok vele :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!