Lányok: szoktatok otthon magatoknak hajat vágni?
Figyelt kérdés
Mert én igen, rendszeresen csipegetem kisollóval a töredezett hajvégeimet illetve félfrufrum van, és ezt mindig magamnak vágom.
De eléggé ügyes lehetek, mert senki sem hitte el hogy nem fodrász keze van a dologban.
Nálatok is szóba jöhet ilyen kisebb otthoni hajvágás vagy csak a fodrászban bíztok?
2011. aug. 22. 11:59
11/21 anonim válasza:
a fodrászoknál talán az orvosokat meg a tanárokat utálom jobban,úgyh senki nem nyúlhat a hajamhoz rajtam kívül :D
12/21 anonim válasza:
Nekem anyukám vágja, ő fodrász volt. Magamnak még sosem vágtam, viszont egyik osztálytársamnak igen, és nagyon tetszett neki: )
16/L
13/21 anonim válasza:
szoktam a frufrumból vágni énis :) de a ritkítást a fodrász csinálja:D egyébként egyszer nekemis nagyon elbaszta :S:DD
14/21 anonim válasza:
Nagyon ritkán járok fodrászhoz, csak akkor, amikor új frizurát szeretnék, és nem tudom magamnak megcsinálni. A frufrumat én magam igazítom, és én csinálom a ritkítást is. Tegnap kérdeztek rá, hogy hol vágatom, én pedig mondtam, hogy magam csinálom. Le is esett az álluk. :)) Szeretem csinálni és sokat spórolok vele.
15/21 anonim válasza:
unokatesóm fodrász bármikor bemehetek hozzá és megcsinálja a hajamat ingyen :D Szóval én nem merek belőle vágni.
16/21 anonim válasza:
A fodrászban egyáltalán nem bízok :D Ha valamilyen alkalmi frizurát szeretnék,talán akkor.Évekig jártam úgy 3 havonta,amikor odamentem,mondta,hogy milyen szépen megnőtt,majd azt le is vágta:D Amióta nem járok,és ricinusolajat használok,azóta sokkal szebb lett :) A töredezett hajvégeket vágom le magamnak.
17/21 anonim válasza:
Hát én fodrászhoz járok elég ritkán mert mindig sokat vág a hosszából pedig mindig mondom neki hogy NEE :D meg időm sincs rá..frufrumat magamnak vágtam viszont. kb egy hónapja magamnak vágtam le a tetejét hogy ott rövid legyen(köldökömig ér kb a hajam a tetejét pedig levágtam az államig) de valami borzasztó lett.. azóta nem tudom vasalni mert az alja jó amit meg levágtam undorítóan külön életet él.. fodrászhoz nem merek elmenni hogy csinálja meg mert rosszul lesz ha megtudja mit csináltam:D
18/21 anonim válasza:
de amúgy ezen a videón amit valaki belinkelt a csajnak már alig van haja:O az minden nap vágja?:D
19/21 anonim válasza:
Ez a legjobb: http://www.youtube.com/watch?v=L9Erf49Eyxc
20/21 A kérdező kommentje:
erős idegzetűeknek!!!
http://www.youtube.com/watch?v=PE3qr7L4Qy0&feature=related
én rosszat fogok álmodni! :D
főleg mivel bár már én se jártam fodrásznál évek óta nem nőtt meg ilyen hosszúra a hajam sose, baromi lassan nő
szal nekem főleg fájdalmas volt ezt látni!
2011. aug. 24. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!