Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vékonyszálú, hamar zsírosodó...

Vékonyszálú, hamar zsírosodó a hajam. Mit tegyek, hogy dúsabb legyen és ne zsírosodjon?

Figyelt kérdés
Vitamint(Revalid stb...)nem akarok szedni, mert elég eltérőek a vélemények már nem tudom melyik a jó! Szerintetek mit tegyek?
2008. ápr. 6. 16:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jól nézz körül, akár a neten is, mert rengeteg oldal van ilyenekre. De tényleg. :) nekem is ilyesmi a problémám, én kísérletezek a samponokkal... hajpakolás, ilyesmi. Amúgy ez egy ördögi kör, mert ha minden nap mosod, akkor azért fog zsírosodni (mert ugyebár hozzászokik a hajad), ha meg nem, akkor azért. Az is lehet, h ha hosszú ideig nem mosnál hajat (pl. egyszer egy hétig) akkor utána, picit jobb lenne. De szerintem aki minden nap mossa (pl. én), az úgy se bír ki ilyen hosszú időt. Jaaj, nem jut eszembe a neve, vannak ilyen kis, nem kapszulák.. hanem az a lényeg, h ez ilyen vitaminos cucc a hajadnak, és elég drága. Tényleg nem jut eszembe a neve :) Az a lényeg, h ilyet ne vegyél (valószínű, h sok helyen, leginkább fodrászatban próbálnak erre rávenni), mert kb alig használ. És kicsit rossz az arány, az árával és azzal, amennyit használ. Szóval nézz utána a neten, régi jó trükkök is vannak, mindenféle hajpakolás. Remélem valamit azért segítettem. :)
2008. ápr. 7. 12:22
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, aranyos vagy!Ma voltam egy Drogériában, ott az Eurovit kapszulát ajánlották, kipróbálom, majd meglátjuk...
2008. ápr. 7. 19:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Biovannét szedj!!!

Én is azt szedem és 2 hónap alatt 8cm nőtt a hajam!

Pedig nekem alapbóle nynit 1 év alatt szokott!

Nagyon jó,megéri!

2008. ápr. 7. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!