Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Alapfelszerelés lábápoláshoz?

Alapfelszerelés lábápoláshoz?

Figyelt kérdés

eddig pedikűröshöz jártam, sajnos egyre kevesebb pénzem jut minden másra is, ezért szeretnék spórolni, és itthon magamnak megcsinálni

18/L

2012. febr. 5. 18:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha nagyon el akarod cseszni a lábad, csináld!

Én pedikűrös is vagyok, igaz, inkább körmözök, de magamnak én sem csinálom meg, mert nem tudom rendesen.

Ha mindenképpen magadnak szeretnéd, akkor minden nap fürdés után dörzsi kővel a sarkad tudod ledörzsölni, a körmöd le tudod reszelni. Ennél többet ne csinálj, mert többet ártasz, mint használsz.

2012. febr. 5. 18:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem azért nem olyan vészes magadnak megcsinálni, ahogy az első válaszoló mondja. Én is magamnak szoktam csinálni, voltam már pedikűrösnél is, de semmi különbség nem volt közte. Igaz az én lábammal semmi baj nincs. Nincs bőrkeményedésem, a körmöm is teljesen egészséges.
2012. febr. 5. 18:49
 3/4 A kérdező kommentje:

1.válaszoló..

persze nyilván neked az a biznisz ha nem otthon csinálom..

de én azért sajnos ilyen nehéz időkben sokallok 3ezer ft ot egy kezelésért..

2012. febr. 5. 19:35
 4/4 anonim ***** válasza:

első vagyok.

nekem ugyan nem, mert mint írtam, nem igazán pedizek, van vagy három-négy ember, akit csinálok ,mert inkább körmözök.

De ne higgy nekem, csináld meg, aztán majd ha begyulladt a körmöd, akkor majd gondolj rám, hogy mit mondtam. Mert hogy be fogod gyullasztani előbb vagy utóbb, az biztos. Csak, mert én, mint tanult szakember, a sajátomat néha be szoktam. Egyszerűen fizikai lehetetlenség a saját lábujjaidat szembe állítani magaddal, hogy kényelmes legyen rajta dolgozni.

Sok sikert!

2012. febr. 5. 19:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!