Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Rendszeresen vasalom a hajamat...

Rendszeresen vasalom a hajamat, és ettől törik is, és matt. Melyik a legjobb hajpakolás?

Figyelt kérdés
2009. jún. 1. 16:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%

olívaolaj(fél deci), kakaóvaj(50 g), kókuszvaj(50 g), jojoba vagy mandulaolaj(kb 3 teáskanál) felolvasztod, összekevered, meleg vízzel leöblíted a hajad, ráteszed 1 órára a meleg olajkeveréket pakolásként, utána hajat mosol. Heti 1szer elég ha nem katasztrófa a hajad...

Nekem ez bejött, jobban, mint a mindenféle balzsamok meg gliss kur hajápolók...

2009. jún. 1. 16:55
 2/11 anonim ***** válasza:
OFF: Én is hasonló problémával küzdök. Az elsőtől kérdezném, hogy hol lehet kakaóvajat, kókuszvajat és az általad említett olajokat kapni? Sima drogériákban (DM, Rossmann), vagy valami speciális boltban?
2009. jún. 1. 17:15
 3/11 anonim ***** válasza:

olívát ugye tescoban is lehet venni :)

kókuszvajat nagyobb bioboltokban, bio áruházakban lehet(eredetileg kajákba hozzávaló, szóval olyan helyen kell keresni, ahol bio kajákat is lehet venni, pl pesten a herbaházban van, és tőlük neten is lehet rendelni, én egy 250g-osat vettem kb 300Ft-ért)

jojoba vagy mandulaolajat szintén bioboltban

kakaóvajat nagy kiszerelésben és kissé drágán csokiboltban vagy dekára kérve gyógyszertárban, de nem mindenhol adják, arra hivatkozva, hogy gyógyszeralapanyag, de nekem volt hogy minden izé nélkül adtak... de az sem katasztrófa, ha a kakaóvajat kihagyod...

2009. jún. 1. 17:19
 4/11 anonim ***** válasza:
Dm-ben lehet venni töredezett hajra pakolást.Eléggé sokáig kitart.Asszem kb 600FT
2009. jún. 1. 17:31
 5/11 A kérdező kommentje:
Én nem ilyen házi pakolásokra gondoltam, ugyanis nincs kedvem pepecselni, de azért köszi a választ.
2009. jún. 1. 17:49
 6/11 anonim ***** válasza:
Szia én a fodrászkellékesben vettem Kallos Placenta hajpakolást, jó nagyon :) Itt olvastam róla először, és tényleg nagyon tuti :) nagy fehér tégely.
2009. jún. 2. 12:45
 7/11 anonim ***** válasza:
40%

Azért írtam ezt mert én is próbáltam már pár hajpakolást(gliss kurt meg a fene tudja már hogy mit) de egyik sem csinált szinte semmit! Ez a kutyulmány meg gyönyörűen helyrehozta a hajam...

Többet nem fogok ilyen mindenféle bolti kőolajszármazékokat(igen sokban az is van) a hajamra rakni.

Érdekes lehet az a placentás, de én a fejemre nem tenném! Fúúj, csak a gondolata zavar, mert biztos jobb, mint a dm-esek, de akkor is, a palcenta az attól még méhlepény!

2009. jún. 2. 12:56
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó hozzászóló szégyellje magát!!! Nem lenne pofám olyanhoz hozzászólni amihez nem értek, de úgy látszik a tiéden vastag a bőr! Szerinted vadásznak a kórházakban méhlepény után, hogy balzsamnak csinálják meg? Ha ennyire buta és tudatlan vagy, maradj csendben!!!!!!

A placentás hajpakolások (sok fajta van) összetevői növényi kivonatokból köztük növényi placentából származnak. Nézz utána, ha már ilyen ostoba vagy!

2009. jún. 3. 16:29
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

nem gondoltam hogy emberit raknak bele, azért ennyire hülye nem vagyok!!!

és bocs, hogy az állati anatómiát tudom, a növényekről meg fingom sincs, nekem a placenta az az állati méhlepény

ez egy lixikonból van: "placenta is an organ unique to mammals that connects the developing fetus to the uterus wall"

és ma már fene tudja mibe mit raknak abba amit szép csomagolásban megveszünk...

jha egyébként:

"Placentás krémek:

A placenta hatóanyagai:

- nukleinsavak,aminosavak,zsírok,lipoidok,telítetlen zsírsavak,szénhidrátok,enzimek, kolin, acetilkolin.ösztrogének,progeszteron,A-,E-,B-, vitaminok" ösztogén és progeszteron csak az állatokban van, a növényekhez semmi köze... és a felsorolásban ezek után jött a "Növényi hatóanyagú krémek"-bekezdés...

2009. jún. 3. 16:50
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

A placenta nem méhlepény, hanem 'magsarjadó' az eredeti szabad fordításban. A placentás pakolásba pedig búzacsíra magsarjadója kerül. Úgyhogy szerintem ne ugass oyasmiről amiről halvány ibolya gőzöd sincs.

De a kérdezőnek: kallos tejproteines hajpakolás. Nagyon finom illata van, és nekem használ, szép puha tőle a hajam. Meg vegyél kallos hajvégápoló szérumot is, ami mindentől védi a hajadat, a vasalástól, a napfénytől, a mechanikai behatásoktól.. ezt a kettőt 1500 ftét vettem együtt, szerintem teljesen megéri.. már az édes vaníliás illatáért is megérte volna ^^

2009. aug. 13. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!