Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Égési sérülésre jó a hámlasztó...

Égési sérülésre jó a hámlasztókrém?

Figyelt kérdés
Hajvasalóval megégettem a kezemet, annyira nem nagy a seb, már nem fáj, csak piros és ott van a nyoma. Elszeretném tüntetni minél hamarabb, mert félek, hogy nem fog elmúlni. Lehetséges, hogy hámlasztókrémmel eltűnik?
2012. febr. 4. 19:06
 1/5 Falramászott Fogkefe válasza:
Ne akard krémezni, mert több kárt csinálsz vele. Az ilyen kis, felszíni égéseknél az egyetlen teendőd, hogy hideg vízzel hűtöd, (ha piszkos, akkor óvatosan tisztára mosod), majd laza fedőkötést (kis felületnél elég egy szélesebb ragtapasz) teszel rá. Ha nem piszkálod és tisztán tartod, akkor 1-2 héten belül nyoma sem lesz.
2012. febr. 4. 19:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát igazából az a helyzet, hogy az 1-2 héttel már rég elkéstem, mivel ez több hónapos. Megégetéskor végig hűtöttem hideg vízzel. És ha esetleg panthenol sprayvel kezelném? Hatásos lenne a nem friss égésre?
2012. febr. 4. 19:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a Bepanthen Plust.
2012. febr. 4. 21:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Több hónapos?Akkor már felesleges kenni,attól függött volna mekkora az égési sérülés.A hámlasztókrém nem tünteti el szövetet károsítottál.
2012. febr. 5. 06:31
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Akkor jó, csak kíváncsi voltam.

És szerintetek elfog tűnni, anélkül, hogy bármit csinálnék vele? És kb mennyi idő?

2012. febr. 5. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!