Mennyibe kerül a szolárium 1 alkalomra?
Figyelt kérdés
És mennyit kell benn maradni, hogy kell ( le kell teljesen vetkőzni?), és milyen gyakran kell, hogy egy aránylag világos bőrű lánynak, aki azért annyira nem hófehér, ilyen főrt csináljon?
2012. febr. 3. 18:58
1/7 anonim válasza:
Erre mondják azt, hogy photoshop..
Abban a városban, ahol én lakom 2 perc 100 Ft. Teljesen levetkőzni nem szoktam soha. Hetente 1x járok, és 11 perc szerintem ideális. Amúgy nagyon világos bőrű vagyok.. Szerintem járhatsz simán heti 2 alkalommal, de akkor kicsit kevesebb időre fizess be!:) 17/l
2/7 A kérdező kommentje:
és ha meztelere levetkőzöm, hogy ne legyek foltos, akkor azt nem látja más kamerán keresztül igaz?
2012. febr. 3. 19:05
3/7 anonim válasza:
Te hány éves vagy, hogy ilyen hülyeségeket kérdezel?
4/7 A kérdező kommentje:
16.. de honnan tudhatnám? még soha nem voltam szoláriumban.. nem tudom, hogy mi van ott, és mi nincs
2012. febr. 3. 19:17
5/7 A kérdező kommentje:
és tényleg oylan veszélyes, mint ahogy írják? hogy 75% al növeli a bőrrák kockázatátát? és előtte be kell kennem magam naptejjel? vagy valamivel?
2012. febr. 3. 19:18
6/7 anonim válasza:
nem kell naptej, és nincs kamera (1. voltam)
7/7 A kérdező kommentje:
és ha hetente 1x járok 6 percre, az meglátszik?
állítólag eltünteti a ragyákat
2012. febr. 3. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!