Fiúk! Milyen színű legyen egy lány szeme?
Figyelt kérdés
2009. máj. 31. 18:18
2/16 anonim válasza:
Szerintem ez a legutolsó. A szemed színét úgysem tudod megváltoztatni. Nem hiszem, hogy lenne olyan pasi, aki azt mondja, "Én csak rózsaszín szemű lányokkal járok".
Teljesen mindegy milyen színű a szemed. Az összhatás számít, és a belső értékek.
4/16 anonim válasza:
Mindegy, csak kettő legyen és lásson is vele.
5/16 anonim válasza:
lol istenem ezt a primitív kérdést
6/16 anonim válasza:
Ok, lehet hogy primitivnek tűnő kérdés..sztem inkább át kéne folgalmazni 1 kicsit:-) pl.
Fiúk! Nektek milyen színű szem tetszik leginkább?:D:D
én lány vagyok és fekete a szemem(nem vagyok az), de nekem a kék szeműek tetszenek!!!:)))
7/16 anonim válasza:
Tényleg nem olyan fontos dolog ez,de nekem a barna szem nagyon bejön.
8/16 anonim válasza:
Szia! Én lány vagyok,barna a szemem,a hajam fekete és szemüveges vagyok. Most arra gondoltam hogy csináltatok kontaktlencsét-->zöldet!
9/16 anonim válasza:
Nekem kék szinű a szemem,és mindenkinek nagyon tetszik!
Főleg a barátomnak(mindig mondja hogy nem érti hogy lehet ilyen szép a szemem :)
Nah csak azt akartam mondani ezzel h a kék jön be,de az is igaz h nem az a lényeg hogy milyen szinű,hanem az összhatás!
Remélem segítettem!
10/16 anonim válasza:
Mindegy milyen színű, de ha azt kérdeznéd milyen tetszik a leginkább akkor világoskék, világoszöld, vagy világos kékeszöld xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!