Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fiúk! Hol legyen szőrtelen...

Fiúk! Hol legyen szőrtelen egy lány?

Figyelt kérdés
Melyik testrészek tetszenek úgy jobban, hogy nem szőrösek? Például kar, hason és háton lévő pihék, comb, nemiszerv környék, amiket nem mindenki szőrtelenít.
2009. okt. 21. 16:42
 1/9 anonim ***** válasza:
22%
A fején! HAHAHA
2009. okt. 21. 16:45
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Ha lehet sehol ne legyen szőrös,de azért haja lehet:)
2009. okt. 21. 16:49
 3/9 anonim ***** válasza:
75%
A kar meg a deréknál lévő kis szőrök nem zavarnak. De máshol szőrtelenítsen.
2009. okt. 21. 16:52
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi kommenteket. :)
2009. okt. 21. 17:02
 5/9 anonim ***** válasza:
85%

süni mától velünk lakik :D amúgy meg, én mindig ezt mondom: ha nem tetszik, elmehetsz :) kinöttem már ebből a csupaszizé témából, nem borotválkozom mindennap akinek nem tetszik az szóljon vagy hagyjon békén->dugjon mással

22L

2009. okt. 21. 17:12
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Tudod a mai férfiak azért cserébe hogy képesek megborotválkozni elvárják hogy a fejeden kívül mindened szőrtelen legyen!
2009. okt. 23. 18:45
 7/9 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem a mai világban mindenki (legalábbis a többség) elvárja, hogy a nők valamilyen módon szőrtelenítse magát. Alapvető igényesség - szerintem.
2009. okt. 23. 18:48
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen, én mindenhol szőrtelenítem magam, de volt már, hogy egy osztálytársam (fiú) beszólt, hogy miért csupasz a karom, ez olyan természetellenes... xD
2009. okt. 23. 19:29
 9/9 anonim válasza:
0%
Én lányoktól is fiúktól is elvárom, hogy szörtelenítsenek. Persze az gáz ha egy fiú lábat, kart borotvál.:D Sztem lányoknál szinte mindent. Én undorodom a szőrtől..xĐ
2009. okt. 24. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!