Nagyon durván erőtlen a hajam, töredezett, és látszik, hogy gyenge. Mit tudnék tenni, hogy erősebb legyen, egészségesebbnek látszódjon, és fényes legyen?
szia
az erős haj a genetikától függ,ha neked vékony szálú hajad van ,azt nem fogja semmilyen sampon megvastagítani,vannak habok amik dúsabb hatást keltenek,de ez nem megoldás a lelapuló ,gyenge hajra,csak látszat(és 1 nap alatt zsírossá teszi a hajad)
ha elszántan elhatároztad,hogy szeretnél egészségesebb hajat,akkor nem kell elmenned a rossmanba dm-be maximum a legközelebbi fodrászatig.vágasd le az eltöredezett hajvéged,mert így biztos nem fog nőni és hiába kensz rá hajvégápolót.a hajat elvileg 2-3 havonta kell visszavágni,hogy frissüljön.kerüld a hajvasalót! vagy csökkentsd le a használatát heti 2-re ,és ne legyen túl magas hőfokon.amikor lehet,hagyd hogy magától száradjon meg a hajad,mert a hajszárító nagyon kiszárítja és utána könnyebben töredezik.
a ricinus olaj nagyon olcsó és veszteni nem veszthetsz szerintem ha kipróbálod,bár mondják hogy eltűnteti a korpát,lassítja a zsírosodást,fényessé teszi a hajat és erőssebbé is na meg hajnövesztő hatása van.Mindezt én nem nagyon vettem észre,pedig már pár dobozzal felhasználtam.
ha fényt akarsz adni a hajadnak,javaslom hogy 1-2 tojás sárgáját keverj össze egy kis tálban és kend be vele a hajad(ezt könnyű lemosni ,nem úgy mint a mézes pakolást) amint lemosod és megszárad látható lesz a különbség,de ugyan ezt elérheted világos sörrel,ha azzal öblíted,vagy kamillafőzettel.
hú hát nagyon hasznos infókat írtál köszike:)
Egyébként nekem az volt a módszerem, hogy tojássárgáját oliva olajjal és mézzel összekevertem, attól fényesebb lett mondjuk a hajam, de alapjáraton, nagyon töredezett a és tartás nélküli, erőtlen.
Hajvasalót nem használok emiatt, és nem is festem a hajam, próbálok vigyázni rá. Azon gondolkoztam, hogy nincs-e erre valamilyen vitamin, ami segíthetne?
A vitamint azt ismerem, azt tudom, hogy segít.
Mondjuk az igaz, hogy a genetika ellen nem tudok mit tenni, de hátha valami módszerrel picit javíthatok a hajamon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!