Mi lehet ez, ha nem pattanás? (tovább lent)
Figyelt kérdés
Az arcomon van egy olyan fehér pattanás szerű pötty de mégsem lehet kinyomni már régóta ott van és kezd zavarni, azt is mondták, hogy sok sót eszek és az miatt van.
Mi lehet és hogy tudnám el tüntetni??
2012. febr. 1. 19:59
11/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat sokat segített:)
2012. febr. 1. 20:12
12/20 anonim válasza:
ilyenkor nem kell kozmetikushoz futni a lényeg a higénia. :)
13/20 anonim válasza:
a kisbabáknak szokott ilyen lenni
legjobb lenne kozmetikust megkérni
vékony, lefertőtlenített tűvel is ki lehet óvatosabn operálni de nagyon óvatosan
nem a szem alól
14/20 A kérdező kommentje:
a szemem alatt van:S
2012. febr. 1. 20:14
15/20 anonim válasza:
A milia fehér pattanásszerű elváltozás, mely a faggyúmirigyekben felgyülemlett faggyú miatt jelenik meg.
16/20 anonim válasza:
szem alatt vékony abőr
kozmetikus
vag ynaponta borogatni olajjal vagy zsíros krémmel
s majd megérik és kifakad
17/20 anonim válasza:
Griz-nek hívják, menj el vele kozmetikushoz, és szúrja ki tűvel, de csak ő csinálhatja!!:) És nem szemölcs, és nem holmi liszt xD
18/20 anonim válasza:
de gondolj bele, azért biztonságosabb ha elmegy kozmetikushoz.
Nemtudom, nekem ilyen helyzetben alapvető, hogy elmegyek.
Lehet higénia , attól még nem feltétlen tudja jól lekezelni...
19/20 anonim válasza:
énis kiszúrtam tűvel mikor nekem volt. Semmi bajom nem lett tőle. Kijött, piros volt utána 1-2 napig, de elmúlt. Inkább, mint hogy ott éktelenkedjen az arcodon.
20/20 anonim válasza:
nekem a szemem és a szemöldököm között volt..Kozmetikus kiszúrta tűvel,meg sem éreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!