Valaki használt, kipróbálta: DM-es kecsketejes-csokis szappant? Mi a véleménye a termékről?
Mármint nem DM-es, hanem DM-ben kapható :-)
Igen, ennek sincs illata, se nem habzik. Fürdés után olyan érzésem van, mintha nem is használtam volna semmit.. Mire jó ez akkor? Eléggé drága volt ehhez képest.
Tisztítani azért még tisztít, mert nincs illata, meg hajba. Amúgy arra jó, hogy a kecsketejben van egy rakat ásványi anyag, és egyéb összetevő, ami jót tesz a bőrnek. A tusik, meg az ilyen Fa szappanok tele vannak vegyi anyagokkal.
Én nyáron csak és kizárólag natúr szappant használok. Télen nem jó, mert nagyon szárítja a bőrömet.
Egyébként elég sokáig elég egy ilyen kecsketejes szappan, így azért viszonylag behozza az árát. :)
Ha szeretnél valami illatosabbat és olcsóbbat, akkor szintén a Dm-be található Alverde szappant ajánlom. Nekem eddig mindegyik bevált, de csak napos, meleg időben.
Köszi a válaszaid.
Igen tudom, tisztában vagyok mi a vegyszeres és állatokon tesztelt termékeket sem veszek. Az összes "híres" márka tesztel :-( Az összetevőket is megnézem. Azért nem árt odafigyelni a DM-es, Alverdés termékekre sem :-)
Mannaszappant nézegettem, de azért egy 100g-os kis szappanért nem adok ki majd 2000ft-ot szállítással együtt, ez durva összeg lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!