A La Roche Posay Effaclar termékeiről mi a véleményetek? Meg úgy amblokk a márkáról? Lent kifejtem, h miért kérdezem.
Vegyes érzelmeim vannak a márkával kapcsolatban.
Próbáltam az Effaclar termékcsaládot, de rettenetesen kiszárította a bőrömet, a pattanások is ugyanúgy jöttek, szóval semmi változás.
Aztán elkezdtem használni egy elég erős krémet (pattanásokra), ami szintén kb. lemarta a bőröm. Gondoltam veszek egy LRP Cicaplastot (hámosít, antibakteriális), mert sok jót hallottam róla. Nem viccelek 2 nap alatt egy száraz kis bőrdarabka nem volt az arcomon, arról nem beszélve, h a pattanások nyomait halványította, ami nekem elég lényeges volt. Szóval megpróbálhatnád te is, mert nekem is zsírosabb a bőröm, de attól függetlenül, h egy zsíros hatású krémről beszélünk, egyáltalán nem fénylettem tőle. Sminkelni is tudtam rá. Ódákat zenghetnék egyébként, de van akinek meg nem vált be, igaz ők régi hegekre akarták használni.
Egyébként használtam tusfürdőt és testápolót is tőlük, azzal is meg voltam elégedve, habár mivel illatmentesek, így annyira nem tetszett, de ez nem von le az értékéből.
Nem használok mást a La Roche Posay arcra való termékei közül, mert az Effaclar után csak a Cicaplast-tal mertem kísérletezni.
Én most a Dr. Organic teafaolajos szappanját használom, előtte pedig a Yamuna teafaolajosat, de mindkettő szuper szerintem. Az elején kicsit szárítottak, de pár nap után hozzászokott a bőröm és nem volt vele problémám.
Pattanásokra és az Akneroxid krémet használom még, de azt csak a problémás részre, mert az veszettül szárít, de amióta használom, nagyon ritkán vannak pattanásaim. Sajnos a régi hegek helyei megmaradtak, így alapozót is használok, de ez most mellékes.
Egyébként használok még Aloe Vera gélt is, amikor eszembe jut. :)Szintén Dr. Organic. Nagyon jó az is, de a -15 fokban nekem édes kevés.
Mellette egy héten radírozok, meg pakolást rakok, de ez nem a mindennapi részhez tartozik.
Ha kipróbálod őket, akkor remélem neked is beválik. :) Sok sikert a szépüléshez! :)
Örülök, h segíthettem. :)
Én is az átlátszó, ovális alakút használtam, de nem tapasztaltam, h piros, göbös pattanások jönnének elő. Egyébként olvastam több helyen is, h az elején, amikor elvileg tisztul a bőr, akkor előfordulhat ilyesmi. Nekem is több lett, mondjuk az a kinyomható fajta, de utána megszűnt.
Nekem is ilyen kinyomhatatlan fekete mitesszerek voltak az államon, az orromon a kinyomható és az arcom jobb oldalán pedig piros pattanások. Bal oldalon és a homlokom semmi. Tegnap gőzöltem ki az arcomat, és az államon volt 4db kinyomható fekete csúnyaság, ezelőtt 20-25 megmozdíthatatlan. Pattanás csak akkor jön elő, amikor menstruálok. Ez még kibírható, mert régen folyamatosan jöttek. Azt hozzá kell tennem, h odafigyelek a kajálásra és a folyadékbevitelre is és nem használok olyan alapozót, ami eltömíti a pórusokat. Pár hónapja csinálom így a dolgokat és klasszisokkal jobb az arcom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!