Effaclar Duo-ról vélemény?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 18. 16:06
1/6 anonim válasza:
Nem rossz, bár nekem a Vichy Normaderm sokkal jobban bevált.
2/6 anonim válasza:
Nagyon jó krém! 2 tubussal használtam el belőle, nagyon sokáig elég egyébként, mert kevés kell. Az első krém, melynek használata mellett nem fényesedett ki a kombinált, T vonalban olajos bőröm. Viszont a pattanásokra nekem nem igazán használt, ezért az Effaclar K-ra váltottam, de már megbántam, mert ez a krém nem jött be nekem. Kérdezz még, ha valamit tudni szeretnél.
3/6 A kérdező kommentje:
én pattanásos bőr miatt kezdtem el használni. tegnap bekentem vele meg ma. az normális,hogy minimálisan szárítja a bőrt,piros és ég tőle? amúgy tényleg mattá teszi a bőr, nem zsírosítja még jobban.
2011. ápr. 19. 15:13
4/6 anonim válasza:
Nekem nem volt ilyen problémám vele, hogy kipirosodott volna, vagy égett volna. És ez az arcod melyik részén jelentkezik? Lehet, hogy csak T vonalban kéne bekenned vele, ahol zsírosabb? Illetve van ennek a termékcsaládnak (ha jól emlékszem az Effaclar H), amit éjszakára lehet használni akkor, ha nagyon kiszárította a bőrt. De szerintem ez nem valami jó, ha ennyire szárítja már 2 alkalom után.
5/6 anonim válasza:
ezt csak rá kell kenni az arcra és kész?Nem kell lemosni ugye?
6/6 anonim válasza:
Nem kell lemosni, ez egy arckrém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!