Ricinusolaj, loreal hajregeneráló sampon és Bánfi hajszesz?
Figyelt kérdés
Tavaj június óta vörösre festem a hajam minden hónapban. A hajam a mellem fölé ér most, már eddigis hamar tönkrement októberben vágattam le a végéböl kb 4 centit mert teljesen száraz és töredezett volt, megint kezd ilyen lenni... Töredezett, fénytelen fakó és száraz a hajfesték már nem fogja be szépen. Ha ricinusolajat használok regeneráló samponnal és a Bánfi hajszesszel és a loreal haregeneráló hajsrépt is használom rendbetudom rakni a hajam análkül hogy lekéne vágatnom? És mennyit fog nőni a ricinusolajtol és a bánfitol?2012. jan. 30. 21:06
1/3 anonim válasza:
Én ez alapján indultam el: [link]
Novemberben kezdtem, azóta függővé váltam.
2/3 tothtomi9292 válasza:
Nekem a ricinusolaj bevállt,én heti 2szer mosom a hajam,általában reggel.Este bekenem a ricinusolajjal,éjszakára rajta hagyom,és reggel alaposan megmosom.Az én hajam előtte havi 0,5centit nőtt,de ez mostmár havi 2,5 cm.Tehát ricinusolaj,és natúr wu2 sampon!
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat :)) én holnap kezdem el :)) olvasom az oldalt is hátha kapok belöle tippeket;)
2012. jan. 30. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!