Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Leborotváltam a nemi szervemet...

Leborotváltam a nemi szervemet, és megvágtam. Most vérzik. Nagy baj? Mikor fog elmúlni? :S

Figyelt kérdés
pontosabban a csiklómat.. nem nagyon, csak kicsit, és csak kicsit vérzik, de a bugyimon pl láccik. hnap megyek strandra. lehet belőle baj?
2009. máj. 30. 19:16
 1/4 A kérdező kommentje:
BOCSI:D nem a nemi szervemet, hanem a nemi szervemről a szőrt!!!:D
2009. máj. 30. 19:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Én még a csiklómat sose vágtam meg,nekem nincs rajta ször :D

El fog múlni,én szinte minden borotválásnál megvágom valahol,vérzik,majd elmúlik. Én minden használat elött fertötlenitem a borotvámat,igy nem lehet baj,nem fog begyulladni,elfertözödni. Vegyél Kodan eszközfertötlenitöt,fodrászkellékesben v.gyógyszertárban lehet kapni,csak rá kell fújni a borotvádra.

2009. máj. 30. 22:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Húh, hát a csiklót megvágni az nagyon fájhat is :s

Szerintem így semmiféleképp se menj strandra, de te tudod...

el fog múlni. Amennyiben nem látod, hogy gyógyul és gennyes lesz vagy hasonló akkor nem ártana, ha látná orvos.

2009. máj. 31. 00:52
 4/4 A kérdező kommentje:
nem fáj:) és már elmúlt...
2009. jún. 1. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!