Kb. hány év, amíg ekkorára megnő a hajam?
Ilyen hosszút szeretnék, de göndör, szóval ennél pár cm-vel rövidebbet. Úgy értem, hogy ha kivasalnám, akkor ilyen hosszú lenne. Most kivasalva pont vállam alá ér 1 cm-vel.
Hány év lehet kb.? 8-10?
Kivasalva ilyen hosszút szeretnék:
Az hullámosan kb. ilyen hosszú, nem?
Az első képen lévő haj sokkal hosszabb mint a másik. Mellé majdnem a medencecsontig ér a hajam, és mindig akkor ámuldoznak, hogy milyen hosszú ha be van göndörítve, szóval ez csalóka.
Amúgy erre pontos becslés nincs, attól függ mennyire gyorsan nő a hajad, egy ismerősömnek is ilyen hosszú a haja, de neki Csernobil óta sikerült ilyen hosszú hajat elérnie. Másnak meg 1cm-t is nő egy hónapban.
A 2 havonta 1 cm elég lassú. :S Esetleg próbáltál valami hajvitamint szedni? Hátha segítene.
Amúgy igen, az első jóval hosszabb. Az leér a combjáig, kb. fenék alá 5 cm-rel, a másik meg éppen hogy csípőig ér a leghosszabb tincs. Ennyire nem ugrana össze hullámosan. Nekem combig érő van, természetes göndör, mosás után nagyon loknis. Ilyesmi: [link]
Viszont kb. 10 centinél többet az sem ugrik össze.
Szerintem legjobb, ha leméred a mostani hosszad és a kívánt hossz közti különbséget és akkor ki tudod számolni. Így látatlanban nagyon nehéz megmondani, függ a magasságodtól, testalkatodtól, stb., meg így nem is egyértelmű milyen hosszúra szeretnéd.
Azt azért számold bele, hogy úgy 3 havonta 1 cm-t érdemes vágatni is, ha azt akarod, hogy egészséges és dús maradjon a vége.
(Le kéne állni a vasalással is, különben sosem nő meg ekkorára, főleg olyanra, mint az első. Kizárólag akkor lehet ekkora hajad, ha kíméled minden sérüléstől, óvatosan bánsz vele és sokat ápolod.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!