Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek 6 hónap alatt...

Szerintetek 6 hónap alatt megnő ekkorára?

Figyelt kérdés

A hajamat elrontottam, kiszőkítettem ami nem tett jót neki.Nem csúnya ,csak nehezen kezelhetővé vált.Úgy döntöttem levágatom fiúsra és lenövesztem az eredeti hajszínemre.Azt szeretném meg tudni ,hogy kb ilyen haj :

[link]

meg nő-e 6 hónap alatt ilyenre...mármint nem ilyen formára hanem h kb ilyen hosszúságura: [link]

Mivel szedek sörélesztő tablettát így havonta másfél centit nő a hajam.

2011. nov. 18. 18:42
 1/9 anonim ***** válasza:
14%
Nem. A haj átlagosan 2 centit növekszik havonta, ránézésre a kettő között nagyobb a különbség.
2011. nov. 18. 18:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Durván 9 centit fog nőni a hajad. :) Vagyis valószínűleg nem.:/
2011. nov. 18. 18:50
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem baj :) Lehet ,hogy meg tetszik a rövidhaj és az marad ,de sztem meg fogom növeszteni XDmax mellig érőigakarom. ÉS köszönöm a válaszokat :)
2011. nov. 18. 18:53
 4/9 anonim ***** válasza:

Átlagosan nem 2, hanem 1 centit nő havonta, esetleg másfelet. Akinek mákja van, kettőt is nőhet, de ehhez már az kell, hogy ne törjön egyáltalán és extra gyorsan nőjön.

Ehhez tehát, amit linkeltél, majdnem egy év kell azért.

2011. nov. 18. 19:20
 5/9 anonim ***** válasza:
40%
Vitatkozhatunk, hivatalosan 1.25-1.5 centi, de felfele szokás kerekíteni.
2011. nov. 18. 19:22
 6/9 anonim ***** válasza:
hát sajnos nem fog megnőni, de mostanában a ricinus olajról nagyon sok jót hallani én is használom hajra szempillára és nagyon sokat segít :) és jó a hajhullásra és a roncsolt szerkezetű hajat is helyre rakja ,puhább lesz és fényesebb:) ha érdekel leírom, h én miként alkalmazom, de utána is kereshetsz :) ezzel a technikával se fog 6 hónap alatt megnőni, de lehet gyorsabban mint alapjáraton.:)
2011. nov. 19. 00:01
 7/9 x.wicaa.x ***** válasza:
Szerintem se elég 6 hónap, hogy olyan hosszúságú legyen, de ha kevésbé töredezik a hajad, nem vasalod sokszor és rendesen ápolod akkor gyorsabban fog nőni. A ricinus olaj meg tényleg segít, ha nem is nő tőle gyorsabban, akkor is szebb lesz, én majdnem 2 évig minden nap vasaltam a hajamat, azután 2 hónapig használtam a ricinust, és teljesen rendbe hozta :)
2011. nov. 19. 14:58
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! :)
2011. nov. 22. 14:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Vitatkozhatunk, de mivel törik is, ezért az egyhez jóval közelebb áll a látható havi növekedés végeredménye. A két centi tökjó, de ritka.
2011. nov. 22. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!