Hogyan tűntethetők el a kis bőr alatti zsírcsomók?
Figyelt kérdés
A szemem alatt vannak, kis faggyúcsomók. Mintha pattanások lennének, de mélyebben, nem gyulladtak, de maguktól nem múlnak el.2009. máj. 30. 14:46
1/4 anonim válasza:
Ezt úgy hívják h gríz. Ezeket kozmetikus tudja eltávolítani tűvel. Te is megpróbálhatod, bár nem ajánlom...Nekem is olt, nagyon utáltam. Szóval inkább a kozmetikust ajánlom :)
2/4 anonim válasza:
nekem is van. tűvel szépen ki lehet szedni. lehet venni injekcióhoz való tűt patikában, az jó hegyes, vékony és steril is. könnyű vele kiszedni. én mondjuk magamnak sima tűvel szoktam. kisit alá kell bökni, mert a fölötte lévő bőrréteg miatt nem lehet kinyomni, és ha felbökted ki lehet nyomni szépen.
3/4 anonim válasza:
Szerintem bízd kozmetikusra,ő majd megcsinálja.
Viszont nem tudjátok,hogy ezek miért alakulnak ki????Vagy mitől??
4/4 anonim válasza:
Ja amugy én úgy hallottam,hogy ugyan a kozmetikus megtudja csinálni hogy eltűnteti,de sajna újra elő fognak jönni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!