Mi történik akkor, ha valaki ecettel megmossa a haját?
Figyelt kérdés
2009. máj. 30. 12:12
1/5 anonim válasza:
Vagyishogy ecetes vízzel? Nagyon szép csillogó lesz a haja annak!
2/5 anonim válasza:
hiába csillogó tiszta büdös les tőle a haj
3/5 anonim válasza:
1. vagyok! a második válaszolónak nincs igaza ugyanis semmilyen szaga nem lesz ha leoblíted vele a hajad! Nézz utána vagy próbáld ki....
4/5 anonim válasza:
Szia!Fényes lesz tőle a haj!legalábbis az enyém az lett tőle!De ne sima ecettel csináld,hanem almaecettel!(Pennyben vettem 200 Ft-ért)!Én elöször leöblitettem vele a hajam(rajta hagytam egy 15 percig),azután pedig hajat mostam!Nem büdös,csak utánna a fürdöszoba egy kis ideig!:)
5/5 anonim válasza:
attól fényes lesz a hajad...
a hugom is ezt csinálja xd
de tök szép a haja
de az öblitőtől meg selymes lesz én már az öblitősem kiprobáltam
de ha kipróbálnád az öblitős módszert akkor ne tegyél ra nagyon sokat mert akkor olyan lesz másnapra a hajad, mintha zsiros lenne
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!