Hogyan készüljek a randira?
A mélyen ülő szemedet egy világos szemhéjpúderrel korrigálgatod. Ez még matt legyen, és nyugodtan használhatod a szemhéjadon.
A szeme külső sarkába (a szemhéjad közepétől kiindulva) tehetsz sötétebb árnyalatot is.
Hogy nagyobbnak tűnjön a szemed, a szempillák tövét kihúzhatod szemcerkával- de ezt is úgy csináld, hogy a szempillasor közepéig érjen a vonal (beljebb ne). Vigyázz, hogy nagyon szorosan a szempillák tövében húzódjon a vonal- akár el is satírozhatod egy kicsit, és így tuti nem lesz hiányos.
A színekről annyit, hogy szerintem semmiképpen ne kéket használj, hanem valami olyat, ami kiemeli a szemedet. Pl. szürke, barnás- beige, vagy lila, ami szerintem a tuti befutó :)
A szemöldököddel is tudsz csalni egy picit. Én barna szemceruzával szoktam átrajzolni. De ne úgy csináld, hogy egy vonallal áthúzod és kész. Húzz inkább több pici vonalat, így gyakorlatilag "kitöltöd" a szemüldököd hiányos részeit. Esetleg porral (egy színben szemöldöködhöz illó szemhéjporral) is fixálhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!