Mit vegyek? Vagy most mi van?
Vagy pontosabban,vegyek-e vmit...4hete Hairclinicet szedek,tegnap fogyott el az utolsó szem.Elvileg pár hét után hat,most nem tudom,elkezdett hatni a hét elején,vagy a Bánfi sampon aktivizálódott?Azt is 4 hete használom...Mert ha a hairclinic,azzal ugye az ára a baj...Mást meg nem tudom mit szedjek..Gondolkozom a Biovanné-n meg a Revalidon...Régen a Biovannét szedtem,akkor még nem hullott ennyire a hajam,így nem tudom mennyire lenne most hatásos.A Revalidról pedig eléggé megoszlanak a vélemények...Sima b-vitamin komplexet is szedtem,mindenféle vitamint,a vérképem jó,hormonális nem lehet,lassan betöltöm a 18-at..
N/17
Én használtam a diófalevél teát, és nem színezte be a hajam egyáltalán. Szerintem jó volt a hajamra, nem hullott olyan sok, csak rendszeresen kell használni és min 1-2 hónapig. Bár azóta megint elkezdett, de lehet hogy azért mert behullámosítottam még novemberben meg a tél miatt is lehet, pedig hordok sapkát. Sokkal többet én sem tudok róla, csak olvastam valahol hogy milyen növény mire jó. De én tuti, hogy nem szednék ilyen gyógyszereket, nem hiszek bennük.
Amúgy sampontól is lehet hogy hullik a hajad. Én most vettem a héten alverde sampont (dm-ben lehet kapni) amiben elvileg nincs olyan sok káros anyag. De annyira nem értek hozzá, viszont szerintem inkább ilyen természetes dolgokkal kísérletezz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!