Bogee123 kérdése:
Mit csináljak vele? Mennyi idő, amíg eltűnik?
Figyelt kérdés
Valamelyik nap kijött rajtam egy patti szerű valami, ami nagyon piros volt, de nem használok se korrektort, se alapozót, se púdert, mert nem gondolom, hogy túl jót tenne a bőrömnek...Szóval vártam vele egy ideig, de ma nagyon idegesített már és kikapartam:S most feldagadt egy kicsit és nagyonpirooos://..Mit csináljak vele? Kedden kellesz suliba menni, addigra valahogy el kéne tüntetni, végső esetben alapozózás lesz:( Előre is nagyon köszönöm! 12/L2012. jan. 28. 14:18
2/4 A kérdező kommentje:
ez most komooly?:O
2012. jan. 28. 14:41
3/4 anonim válasza:
igen a fogkrém jó, szárít, ha belenyomod sóba akkor fertőtlenít is és összehúzza a sebet, jó herpeszre is. De ettől se várd, hogy felszívódik, sajnos csodára semmi nem képes. Az alapozóról és társairól meg annyit, mióta használom kevesebb a pattanásom, sőt mostanában csak az előtt jön ki, hogy megjönne,mert csak jobb, hogy egy tiszta alapozó meg a pórusaidba vagy a szmog meg por stb. Ha nem vakolsz csak alapozol és minimális púdert használsz akkor szerintem nem ártasz a bőrödnek. A lényeg, hogy jó minőségű legyen, a mai alapozók alatt már tud lélegezni a bőr. Vagy ha még jobbat akarsz válassz natúr terméket pl az alverde sminkjeit.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!:) Igazad lehet.:) már úgy nem olyan szörnyű, tehát javult, használtam bepanthent, fogkrémet, feinstilt, tonikot...remélem megtalálom a korrektorom:/
2012. jan. 29. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!