Hajhosszabításon gondolkodom és már rá is kerestem neten azt irták hogy 2-3 hónap után le kell szedni és újrarakni ilyenkor újra megkell venni a hajat?
Figyelt kérdés
lécci irjatok tapasztalatokat és hogy egyáltalán jó dolog e hogy megakarom csináltatni2009. máj. 29. 18:03
1/4 anonim válasza:
Van egy ismerősöm, aki megcsináltatta, de neki nagyon látszik, hogy mű. Az eredeti haja vállig ér, a hosszabbított hátközépig. Ahogyan forgatja a fejét, látszik, hogy nem az eredeti haja, szögegyenesen áll, míg a sajátja felette szépen hullámzik.
2/4 anonim válasza:
Szia!
A hajat nem kell minden alkalommal újra venni, csak akkor amikor "elkopik", viszont az eltart egy jó ideig. Anyum varratott fel hajat, a saját hajából fonatot csináltak a fején, és ahhoz varrták a póthajat. Neki nem látszik, hogy nem az eredeti, viszont ha nem igazítja meg jól, akkor a varratok látszanak. Ha rászánod magad, figyelj oda, hogy jó minőségű hajat varrass fel!
3/4 anonim válasza:
Nekem hőillesztett derékig érő hajam van!És senki nem mondta eddig,h műnek látszik!Fontos,hogy európai hajat vegyél,és hogy hozzáértő ember tegye fel!Az európai hajak évekig bírják, ha megfelelően ápolod őket!
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm én is hőillsztésen gondolkozom csak hát 16 évrs vagyok és anyumék nem fogják megengedni pedig nagyon hullik a hajam és nekem ze a mindenem
2009. máj. 30. 10:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!