Ricinusolaj hajnövesztés céljából segített már valakinek?
Igen, nekem nagyon sokat segített.
Gyógyszertárban.
Annyit veszel, amennyit szeretnél. 1 alkalomhoz kb 10-20ml kell.
100ml = kb 300Ft
Heti 1x-2x. Én heti 2x használom, mert 2x mosok egy héten hajat.
Nekem érezhetően puhább és fényesebb lett a hajam. Mikor nem használtam, akkor max 1-1,5 cm-t nőtt a hajam. Miután elkezdtem használni a 3. hónaptól folyamatosan 2,5-3cm-t nő.
Szóval én örülök, hogy belefogtam.
hát én kétszer kentem eddig be..őő..első alkalommal mintha kicsit hulott volna tőle a hajam, másodszprra már nem ..de sztem jobban zsirosodik tőle..szaval nekem nem tom h használ..jó az majd késöbb derül dehát nem tom eddig nem valami csodás..szempillámra meg szemöldökre is haszmálom dehát arra se nagyon használ és teli vagyok tőle pattival szal azt abba is hagytam..de a szemöldököm kicsit sürübb lett
meg mintha a hajam is azér nőtt volna egy kivsit.
amugy gyogyszertárba tudsz venni 300 fotinért vettem én 1 dlt, azt rákened a hajadra ..becsavarod a fejed fóliába..teszel rá egy törölközőt és néhány óráig rajt hagyod..és ezt hetente kétszer kb
növesztés: fejbőrre
ápolás: hajhosszra
Nekem is segített majdnem 2 hónap alatt 5 centi és még csak most jön majd a java :D
bocsi a kérdésért!
A hajad dúsítja is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!