Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ricinusolaj hajnövesztés...

Ricinusolaj hajnövesztés céljából segített már valakinek?

Figyelt kérdés
Hol lehet kapni, és mennyit kell venni? Mennyibe kerül? Milyen rendszerességgel kell használni? Mennyire használt? köszi a válaszolóknak előre.
2012. jan. 26. 15:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nekem nagyon sokat segített.

Gyógyszertárban.

Annyit veszel, amennyit szeretnél. 1 alkalomhoz kb 10-20ml kell.

100ml = kb 300Ft

Heti 1x-2x. Én heti 2x használom, mert 2x mosok egy héten hajat.

Nekem érezhetően puhább és fényesebb lett a hajam. Mikor nem használtam, akkor max 1-1,5 cm-t nőtt a hajam. Miután elkezdtem használni a 3. hónaptól folyamatosan 2,5-3cm-t nő.

Szóval én örülök, hogy belefogtam.

2012. jan. 26. 16:08
 2/13 anonim ***** válasza:
25%

hát én kétszer kentem eddig be..őő..első alkalommal mintha kicsit hulott volna tőle a hajam, másodszprra már nem ..de sztem jobban zsirosodik tőle..szaval nekem nem tom h használ..jó az majd késöbb derül dehát nem tom eddig nem valami csodás..szempillámra meg szemöldökre is haszmálom dehát arra se nagyon használ és teli vagyok tőle pattival szal azt abba is hagytam..de a szemöldököm kicsit sürübb lett

meg mintha a hajam is azér nőtt volna egy kivsit.

amugy gyogyszertárba tudsz venni 300 fotinért vettem én 1 dlt, azt rákened a hajadra ..becsavarod a fejed fóliába..teszel rá egy törölközőt és néhány óráig rajt hagyod..és ezt hetente kétszer kb

2012. jan. 26. 16:10
 3/13 A kérdező kommentje:
és az egész hajra kell (a "hajkoronára"), vagy csak a végeit kell leápolni vele?
2012. jan. 26. 16:15
 4/13 anonim ***** válasza:
51%

növesztés: fejbőrre

ápolás: hajhosszra

2012. jan. 26. 16:35
 5/13 Betthinah ***** válasza:
Ha fejbőrre kened, vigyáznod kell, ne ess túlzásba, mert igen, zsírosodhat tőle a fejbőr, nem kicsit. Érzéssel és mértékkel kell a kúrába belefogni. :) Viszont tény, hogy jótékony hatása van mind ápolásilag, mind pedig a hajnövekedését illetően.
2012. jan. 26. 18:50
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nekem is segített majdnem 2 hónap alatt 5 centi és még csak most jön majd a java :D

2012. jan. 26. 20:27
 7/13 anonim ***** válasza:

bocsi a kérdésért!

A hajad dúsítja is?

2012. jan. 27. 12:48
 8/13 anonim ***** válasza:
Hát nekem olyan mintha dúsabb is lenne, ez biztos azért van mert olyan hajhagymák is működésbe léptek amik eddig a nyugalmi szakaszban voltak.
2012. jan. 27. 18:56
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekem is dúsabb lett tőle.
2012. jan. 27. 19:21
 10/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, különösen a linket!:D
2012. jan. 27. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!