HELP! Nagyon lassan nő a hajam, törik, és hullik is. Micsináljak?
Figyelt kérdés
Szedek rá Biovanne vitamint másféél hónapja, és hajápoló pakolással is bekenem heti kétszer (Garnier Fructis) de semmit nem segit. Mit tehetnék?2012. jan. 1. 21:20
1/5 anonim válasza:
Laborvizsgálatot kérnék a bőrgyógyásztól, háziorvostól.
Előfordulhat, hogy alacsony vasszint áll a hajhullás hátterében, vagy valamilyen góc is lehet a szervezetben.
2/5 anonim válasza:
Fested a hajad? Ha igen akkor megvan az oka, ha nem akkor amit az első válaszoló javasolt. A Biovanne nekem jó volt, de azt kúra szerűen kell szedni 3-5 hónap ha jól emlékszem, még ne várj csodát. Hajvégápoló olajat is kellene használnod minden nap, vizes és száraz hajra is.
3/5 anonim válasza:
Elsőre azt akartam írni, hogy egyél B vitamint (főleg B7), de az apró betűs részt látva te vitamint is eszel meg a hajad is ápolod, csak minden bizonnyal nem a megfelelő minőségű vitamint és pakolást használod.
4/5 anonim válasza:
bocsi az offért, de ha festi vki a haját, akkor miért nő lassabban?
5/5 Kincső Szabó válasza:
Nem nő lassaban, ha fested...legalábbis én nem tapasztaltam. Ami árt nagyon az a hajvasaló, sútő de akár a hajszárító is, ha nem használsz hővédőt. Ja meg vizesen ne fésüld...ha meg muszáj akkor ritka fogú fésüvel és lentről kezdve. Én szőkére festem, azaz szőkítem de nagyon hamar nő és egészséges is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!