Nagyon kellene a segítség. Valaki valami ötlet?
Annyira elegem van a szem alatti sötét karikákból.
17 éves vagyok és már körülbelül 4 éve szenvedek vele.
A bőrgyógyász ránézet és hasra ütéssel ezt mondta, hogy ez genetika nem lehet vele mit kezdeni.
Végignéztem a kis kori képeket és nem volt ilyen:(
A családban meg senkinek sincs ilyen apunak mintha kicsit fehér karikái lennének de alig látszik.
Próbálom tüntetni alapozóval, korrektorral púderrel mindent amit el lehet képzelni.
Reggel a lápafénynél a már agyonvakolt arcom olyan szép, de mikor kikerülök a szabad fényre elborzongok.
Az alapozó szerintem tönkretette, kiszárította a bőröm, annyira csúnya, a szemem alatt vannak kis apró ráncok is.
a bőröm meg szerintem kicsit foltosabb is lett. Borzalmas.
Annyira szeretnék végre minden smink nélkül emberek közé menni. annyira szeretnék újra szép arcot=(
Régen elkezdtem "modellkedni", de így randira is utálok menni, nemhogy válogatásra.
Valaki tudna tanácsot adni?
Valami ilyesmi a szemem alatt minta képen.
Annyira rossz:S Utálom utálom utálom=(
Voltam szűrésen a hajam miatt semmi baj sincs a szervezetemben garat mandula műtét kellett a hajam már szép de a karikák:(
Vas, K vitamin a sötét karikák, folyadék hiány.
De hiába eszek káposztát amiben sok K vitamin és Vas van és iszok napi 3l vizet ugyan olyan marad.
Elvileg jó a méregtelenítés.
Már kb 1 éve azt csinálom, hogy folyékony mattító alapozó, fehér matt szemhély púder, + korrektor.
Csak 17 éves koromra van rajtam 1 kiló vakolat, és ez se tünteti el annyira:S
Meg a smink 1 napig jó, hosszabb távon szeretném eltüntetni:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!