Tetoválás kézfejre?

Egy kis csillagocskáért felesleges felnőtten azt átélni, hogy nem fognak emiatt pár munkahelyre felvenni.
Azért, hogy a barinőidnek menőzhess vele, felesleges.
Ha már tetoválás, akkor olyan helyre csináltasd, ahol könnyű elrejteni és van jelentőssége.

Szia! A csillagocskát én is butaságnak és jelentéktelennek gondolom,de a többiekkel ellentétben nem csak a retardált utcaseprőknek és kukásoknak van ilyen helyen tetoválásuk hanem normális dolgozó embereknek is, és igazán hülyeségnek tartom ezt a munkaügyi véleményt szinte mindenkitől.nekem mindkét kezemen van egy nonfigurativ rajz amit 8éve csináltattam és NEM bántam meg,sőt most akarom nagyobbra felújítani,és mindegyik munkahelyre felvettek bárhova jelentkeztem :)
Igen,érzékeny terület de igazán kibírható.... :)
Én is oda akarok tetoválni, de ha nem akarod mutogatni vegyél fel egy kesztyűt. :D
Kérdező: Lehet kérni érzéstelenítéssel is a tetoválást.

Nyáron is kesztyűt?
Ezeket a döntéseket majd akkor fogjátok megbánni, ha adott esetben állásokat nem kaptok meg azért mert tetováltak vagytok.
Kit zavar ha van az emberen tetoválás?
Másnak is van tetkója, mégse munkanélküli miatta.
Jól is néznénk ki hogyha egy tetoválás miatt nem dolgozhatnánk. :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!