Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen narancsbor elleni...

Milyen narancsbor elleni kremek vannak, nem tul dragak?

Figyelt kérdés
Persze amelyek hatasosak is.
2009. máj. 28. 18:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Dr. Kelen Fitness Figure 2in1 karcsúsító és anticellulit gél

Én ezt használtam. Lehet kapni a Tesco-ban de elég drága. Az árat te is meg tudod nézni. Nekem használt, jobbat nem igazán tudok ajánlani.

2009. máj. 28. 19:03
 2/4 anonim ***** válasza:
36%
És mennyire használnak ezek a termékek? az első hozzászólónak írom. Mert ezek önmagában sz*t sem érnek nem tüntetik el teljesen melette nagyon fontos a mozgás és a legalább napi 2 l folyadékbevitel.
2009. máj. 29. 05:30
 3/4 anonim ***** válasza:
75%
Ezt én pontosan tudom. De feltételeztem, hogy a Kedves Kérdező sportol is mellette. Hasonlóan, mint én. Azért köszönöm a lehurrogást...
2009. máj. 29. 09:51
 4/4 anonim ***** válasza:
49%

Nem akartalak lehurrogni, nem szándékos volt, csak azt azért írta, hogy semmit nem érnek mert én is használtam anno. Természetsen én is sportolok és sok folyadékot iszok melette, de sajnos nekem is van kevés narancsbőröm, de nem múlt el, még a "csoda" krémektől se, mert én is próbáltam elég sokat, azért írtam, hogy semmi hasznuk.

Bocs!!

2009. máj. 29. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!