Használta valaki a Remescar krémet striákra? Mik a tapasztalatok?
2012. jan. 23. 14:38
1/3 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi lennék. Nemsokára szülök, és van pár csík a hasamon. Mondjuk nem sok, és max 1,5 cm hosszúak, eddig...
Ma vettem meg a kisebb kiszerelést, kíváncsi vagyok, mennyire lesz jó. Bár szerintem csak szülés után fogom elkezdeni, amikor már nem olyan feszes a bőr.
Én úgy gondolom, hogy akkor talán jobban hat.
2/3 anonim válasza:
Nem a nagyobbat lett volna érdemesebb a hasadra? Mindegy, ugyanaz a kicsi is, csak hamarabb el fog fogyni sztem. A csíkjaid meg teljesen eltűnni nem fognak, de halványodhatnak. Nekem van egy plasztikai sebész barátom, tőle tudom. Úgyhogy ne legyél majd csalódott a végén! Egyéni adottságok is sokat számítanak. Kíváncsi vagyok mindenesetre, majd számolj be!
3/3 anonim válasza:
A nagyobb kiszerelés valószínűleg pont azért van, ha nagyobb bőrfrlületre kell kenni, a stria meg pont ilyen sztem. De mindegy, csak rendszeresen használd, és tényleg ne arra számíts, hogy tökéletesen eltűnik mind! Ha olyan típus vagy, akkor kenheted akármivel... Sok sikert, majd számolj be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!