Lányok! Milyen cél, áldozat vagy indok érdekében vágnátok le gyönyörű, hosszú hajatokat teljesen kopaszra? Mi lenne az, amiért cserébe eldobnátok szépségetek, megcsúnyulnátok?
Ez csak haj! Visszanő!
Nekem volt már rövid is, hosszú is, mikor hogy. Most éppen rövid, mert ez kényelmesebb. Jól van levágva, csinos, nekem tetszik. De bármikor levágnám kopaszra, ha valami nyomós indok lenne rá. Egy nő nem a haja hosszától lesz szép vagy csúnya, nem kell túlmisztifikálni.
Ha bekapná a fogaskerék és választanom kéne hogy vele megy a fejem is, vagy elnyisszantom ^^
Viccet félretéve bármilyen olyan helyzetben, ami tényleg fontosabb a személyes kinézetnél, pl ha műtétem van, hasonlók.
Szerintem mindenkinek van olyan az életében mikor csak úgy kedve van a változáshoz. Nekem hosszú hajam van de most épp azon gondolkodom hogy levágatnám. Ha meg már nem csak a végét akkor legyen egészen rövid. Lehet tüsi is akár.
Más eeetben pl. ha a páromak tetszene én nem tervezném de ő kérne erre akkor is engedném neki hogy megnyírjon és nem megfelelésből. Egyszerűen jónak tartom ha nyíltan mindenről lehet beszélni és fontos a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!