Mi a titka a gyönyörű hajnak?
Érdekelne miért van fenn egy vidi amin egy csaj fésülködik xD
am nekem hosszabb és közel vagyok a hatáshoz csak nekem tincsekre oszlik
Először is regeneráló sampon,hozzá való balzsam plusz valami dúsító balzsam plusz glis kúr ilyen kimosható azonnali plusz 2 az egyben gliss kur ilyen tubusos, plusz glisskur extra fény sampon az a rózsaszín...
Az elején említett balzsamok 300 és 250 forintba kerülnek LIDL és ALDI
plussz kallos féle placentás hajpakolás...amikor mind rárakom szebb a hajam mint a csajé...csak kinek van ideje minden hatóidőt kivárni?
A sok balzsamnál és pakolónál, ilyen-olyan spray-nél is fontosabb a táplálkozás és a megfelelő mennyiségű folyadékbevitel!
A márkás sampon és hajápoló kence csak segít, hogy ne romoljon a helyzet, de mit sem érnek, ha sajtburgerrel és coca-colával tömi magát az ember!
Nem kell salátán élni, de a tudatos odafigyelés rengeteget segít!
2-3l ásványvíz/nap, zöldségek-gyümölcsök-különféle húsok változatos fogyasztása.Emellé már jöhet egy kis vitamin kapszula formájában kiegészítésképp, és a gliss kur vagy bármi.
Második vagyok egyetértek azzal hogy fontos a táplálkozás is a haj szempontjából, de igazság szerint én sajtburhgert és coca-colát gyakran tömök...
A táplálkozás nagy szerepet az éppen nővő hajnál játszik ami már kinőtt azon keveset segít...amúgy a kencelistát nem viccből írtam, de sosincs türelmem végigcsinálni a kúrát...de sebaj...szalagavató előtt azért időtszakítok rá....basszus az is mindjárt itt van xD
Ez most komoly? Ez a hihetetlenül hosszú? o.O
Amúgy egyrészt genetika, ahogy már írták, és megfelelő ápolás. Meg gondolom ráfújt mindenfélét, hogy fényesebb legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!