Lányok, a nemiszervetek alsó részét hogyan szőrtelenítitek?
Én régebben az egészet borotváltam, nagyjából 1 éve mentem el kozmetikushoz, aki az egészet (fent, lent) legyantázta. Hihetetlenül fájt az alsóbb részeken, de gondoltam majd hozzászokok. Pár hónapja feladtam, annyira elviselhetetlen volt az a fájdalom. Azóta gyantával és epilátorral szőrtelenítem a vénuszdombot, a csikló-kisajak-nagyajak környéket pedig borotválom.
Ti hogy vagytok ezzel?
Én is csak borotválom.
Krém nem ér semmit, gyantáztatni nem megyek, epilátort nem bírom ott ki. Más meg nincsen.
Elég körülményes ott alul megcsinálni, de ha sok zselét/habot vagy akár tusolózselét raksz rá akkor könnyebb.
Csakhogy a borotvától lesz sebes! És hegek maradnak, és bárki bármit mond, a borotva ott lent nagyon rossz megoldás, mert hamar visszanő, viszket, kipattog (ok, ferttlenítő spray, de akkor is tök szúrós lesz).
Én saját magamat gyantázom mindenhol, a bajszomat, és az arcomat is :) 500 ft egy patron amiből 2 komplett test megvan (teljes kar, comb, lábak, hónalj) minden. Van aki ezt nem tudja megtenni, pedig nem nagy kunszt. Én ott lent a dombon leszedem gyantával, persze fáj valamennyire, de tartós, és a domb bőre az nem annyira lágy. A lentebbi részeket borotválom, vagy oda is "begyantázok", attól függ épp mekkora és meddig bírom, de megpróbálom azt is inkább gyantával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!