Milyen tépett hajnak számít ez?
Figyelt kérdés
hosszú hajam van kb mellig érő
tépett hajat szeretnék, olyat hogy félig megmarad hosszúnak a hajam, viszont a másik fele meg a nyakamig ér, v egy kicsit feljebb, viszont úgy h ne legyen a fejem utána ilyen [link]
hanem ilyesmire gondolok [link]
2012. jan. 20. 16:00
11/14 anonim válasza:
Mindenhol tépett az a haj! Mikor a fodrászomhoz elvittem a képet, mondtam, hogy ilyet szeretnék és ő arra meg azt mondta, hogy akkor te ilyen nagyon tépett fazonút szeretnél? Mondtam, hogy igen.. erről ennyit!
12/14 anonim válasza:
Ja, és amit a 08:55-ös linkelt az lépcsőzetes haj... Látszanak is a lépcsők.. szóval nem tudom, mit okoskodik itt.
13/14 A kérdező kommentje:
oké hát köszönöm a válaszokat, felpontoztam aki nem idegesítően okoskodik , normálisan is lehet
mást nem fűznek hozzá a dolgokhoz mert abba úgyis beleköt valaki
maradok ashley tisdale hajánál, abban mindenki egyet értet h neki tépett a haja aztán kész, rem jó lesz majd
2012. jan. 22. 11:02
14/14 A kérdező kommentje:
jah am meg értem a dolgokat FELFOGTAM , csak sztem az ugyan úgy tépett, még ha csak a frufruja is
sokféle tépett haj létezik, am meg sztem a lépcsőzetes az mentelesen tépett haj
na mind1
2012. jan. 22. 11:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!