Milyen tépett hajnak számít ez?
hosszú hajam van kb mellig érő
tépett hajat szeretnék, olyat hogy félig megmarad hosszúnak a hajam, viszont a másik fele meg a nyakamig ér, v egy kicsit feljebb, viszont úgy h ne legyen a fejem utána ilyen [link]
hanem ilyesmire gondolok [link]
az a helyzet h nem tom hogyan magyarázzam el a fodrásznak, félek h olyat csinál mint az első képen
én viszont direkt olyat akarok hogy ne legyen olyan sok hajam, h ne legyen olyan dús
Csinos és dögös vagy, neked szinte minden haj jól áll! Vágass frufrut és tépett frizurát, mely összetűzve vagány, kiengedve elegáns külsőt kölcsönöz majd. Ügyelj arra, hogy ha összefogod néhány tincset húzz ki elöl - így még tutibb lesz az összhatás!
ez van a második kép alá írva az oldalon, szóval sztem tépett haj
http://www.youtube.com/watch?v=FnSbpPXlmvo&feature=related
találtam egy ilyet
pont olyan kéne
0:58nál látszik h hátul is jól megvan tépve
A kérdésedben Ashlee Simpsonnak nincsen hátul megtépve a haja! Viszont amit most linkeltél Ashley Tisdale-nek pedig megvan tépve hátul is.
Most akkor melyiket is szeretnéd?
igen de megnéztem ashley simpsonnak egy másik nézetből a haját, ahol borzasztóan meg van tépve, és sztem az úgy már nekem hülyén állna,de ezt előröl nem láttam [link]
utána meg találtam ashley tisdale-osat, ami már kedvezőbbek tűnik
Kedves kérdező, sokadszorra is leírom, hogy EZ A TÉPETT HAJ. Neki lépcsőzetesen van vágva a frufruja, és elől, az arca mentén.. Máshol egyforma hosszúságú minden részen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!