Lehet dúsabb hajam anélkül, hogy póthajat tetetnék be?
Figyelt kérdés
Nagyon kevés hajam van, ráadásul hullik is (hiába próbáltam ki ezeregymillió terméket). Természetesen hullámos, így többnek tűnik, mint amennyi valójában, de ha kiegyenesíteném (amit sosem tennék meg), akkor szerintem nem lenne semmi a fejemen, és ezt vehetitek szó szerint.
Utánanéztem hajdúsításnak, hajegyenesítésnek, de nincs pénzem ekkora kaliberű dologra, ráadásul ezt folyamatosan kell majd csinálni, ami folyamatos kiadást jelent.
Ezért, ha tudtok olyan szerről, tablettáról, módszerről, ami segíti a haj újranövekedését, dúsabbá tételét úgyhogy több hajat növeszt, vagy ha nem is növeszt új tincseket, akkor a meglévőket vastagabbá teszi akkor légyszi írjátok le. Tudom, hogy ez hosszú folyamat, de nem érdekel...
2012. jan. 20. 15:08
11/11 anonim válasza:
Szerintem már most sem fog több hullani, hiszen a fölöslegest már "kihúzta". Én nem hallottam olyat hogy valakinek hosszú távon hullott volna tőle a haja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!