Barátnömnek festeném a haját, hogy csináljam?
Én eléggé "gyakorlott" vagyok ilyen témában,igaz nem fodrásznak, és fodrászati tanácsokat sem kaptam(max h "ez így nem megy"), de anyummal már 3éve magamnak festjük a hajamat,voltam már fekete,vörös,szőke,pink,(és persze ezek kombinációja)most épp a szivárványszínű hajjal fogok megpróbálkozni =).Én azt mondom,ha barnából szőkét akarsz csinálni akkor hidrogént és szőkítőport használj,persze megfelelően kell adagolni,és ez eléggé roncsol, viszont nekem többszöri próbálkozásra a fekete hajamból is világosszőke lett,úgyhogy ha biztosra akarsz menni akkor ezt használd.A hatóideje 30-40 perc(bár én másfél-két órát is hagyom néha,de csodálom is hogy nem ment még teljesen tönkre a hajam)de közben egy-egy tincset megnézhetsz hogy mijen,és ha úgy gondolod elég szőke akkor le is moshatod.A színeset meg...attól függ milyen színt akarsz.A hajszinezők 20perc alatt simán megfogják(az enyémet a pink 5perc alatt)viszont a boltban vásárolt hajfestékekre úgyis rá van írva a hatóidő.
De énis azt mondom hogy ebben azért van kockázat...de ha mindenképpen szeretnéd azért leírtam mire lehet számítani=).
Amúgy ha tökéletes frizurát akarrsz azt csak mesterfodrász tudja elérni,mert a fodrászatokban sokszor nagyon el tudnak rontani egy szimpla festést is...
Mindenesetre sok sikert=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!