Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Barátnömnek festeném a haját,...

Barátnömnek festeném a haját, hogy csináljam?

Figyelt kérdés
lécives valaki aki ért a hajakhoz és festéshez..barna haja van,és szőkiteni is kell neki és utána festeni szines festékkel..léccives irjátok le nekem hogy lépésröl lépésre hogyan kell pl. mennyit kell hagyni álni..vizesen kell e vagy szárazon festeni meg midnnet léccives segitsetek..köszi puszi elöre
2008. ápr. 2. 16:05
 1/4 anonim válasza:
Én nem javasolnám, hogy saját magatok "essetek" neki! Kozmetikus vagyok és a fodrász testvérem üzletébe gyakran térnek be sírva fiatal lányok, akik hasonló módon kívántak gyönyörödni, hogy segítsen rajtuk. Szóval bízzátok szakemberre! A boltokban kapható festékek csak egy két árnyalatot világosítanak, sötétítenek, arra is való, de barnából szőkét csak profi képes varázsolni.
2008. ápr. 6. 23:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Én eléggé "gyakorlott" vagyok ilyen témában,igaz nem fodrásznak, és fodrászati tanácsokat sem kaptam(max h "ez így nem megy"), de anyummal már 3éve magamnak festjük a hajamat,voltam már fekete,vörös,szőke,pink,(és persze ezek kombinációja)most épp a szivárványszínű hajjal fogok megpróbálkozni =).Én azt mondom,ha barnából szőkét akarsz csinálni akkor hidrogént és szőkítőport használj,persze megfelelően kell adagolni,és ez eléggé roncsol, viszont nekem többszöri próbálkozásra a fekete hajamból is világosszőke lett,úgyhogy ha biztosra akarsz menni akkor ezt használd.A hatóideje 30-40 perc(bár én másfél-két órát is hagyom néha,de csodálom is hogy nem ment még teljesen tönkre a hajam)de közben egy-egy tincset megnézhetsz hogy mijen,és ha úgy gondolod elég szőke akkor le is moshatod.A színeset meg...attól függ milyen színt akarsz.A hajszinezők 20perc alatt simán megfogják(az enyémet a pink 5perc alatt)viszont a boltban vásárolt hajfestékekre úgyis rá van írva a hatóidő.

De énis azt mondom hogy ebben azért van kockázat...de ha mindenképpen szeretnéd azért leírtam mire lehet számítani=).

Amúgy ha tökéletes frizurát akarrsz azt csak mesterfodrász tudja elérni,mert a fodrászatokban sokszor nagyon el tudnak rontani egy szimpla festést is...

Mindenesetre sok sikert=)

2009. júl. 20. 09:21
 3/4 anonim ***** válasza:
*nem fodrásznak tanulok
2009. júl. 20. 09:22
 4/4 anonim ***** válasza:
ja és még annyit hogy ezeket általában száraz hajra kell felvinni,de ha nedves hajra való azt úgyis rá fogják írni.
2009. júl. 20. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!