Melyik lenne a legjobb módszer? Vagy többet is kéne használni, majd szép sorjában?
festett vörös hajamból szeretném visszakapni az eredeti sötétszőke hajszínemet :)egyelőre elvileg úgy kezdem el, h melíroztatni fogom, folyamatosan... és amikor már nagyon sok világos tincs lesz, hátha sikerül max kismértékű károsodással visszahozni a szőke hajszínemet... aki szőkíttette már festett vörös haját, tudna tanácsot adni? az oxy reload termékekről vélemény/saját tapasztalat?
előre is köszi
Szerintem ne szívasd le, hanem fess rá középszőkét. Az nem annyira roncsolná, mintha leszívatnád.
De ha világosabb hajat akarsz, akkor meg hanvasszőkét vegyél.
Szia!
Nagyon kérlek írd meg hogy mit csináltál a hajaddal, hogy kaptad vissza a szőkét?
Én is vörös vagyok most(sajnos), és szeretném az eredetimet, ami közép szőke, ezen az oxyn gondolkoztam, de vajon ez jó megoldás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!