Érzékeny borre ez jó?
Sziasztok, nagyon érzékeny borom van tobbszor is jelennek meg rajta piross halvany foltocskák, most pl. a hajlatokban( konyok, térd) piross foltjaim vannak, állitolag attol, hogy nem szellozik eleget a borom!
Igyhat nagyon megkell valogassam mit kenek rá. Mit gondoltok, az ilyen borre jo 96% os aloeverát tartalmazó gél, mint testápoló? Ti milyen testápolót használtok, ha ilyen érzekeny a borotok?
Hát ha azért van, mert bepállik a bőröd, inkább szellősebb pamut ruhákat hordj, és ha nincs ilyen gond, akkor teljesen mindegy, mit kensz magadra, nem? :D
Aloe verás akármit nem próbáltam, én ekcémára hajlamos vagyok, és a legolcsóbb és leghatásosabb, amit használtam, az a patikai hidratáló. De ha épp nem létszükséglet, semmit nem kenek rá. :D
De igazság szerint nem jó, ha minden nap kenegeted a bőröd, mert hozzászokik, és ha egyszer nem kened be valamiért, már megérzed. :S Szóval inkább csak kúraszerűen javasolnám - pláne, hogy ez az aloés valami emlékeim szerint aranyárban van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!