A fekete haj mennyire illik a fehér bőrhöz?
A sötét,enyhén vöröses barna jól állt azt tudom, de nem tudom a fekete jól állna-e,egyesek szerint igen,mások szerint nagyon sápasztana! Ráadásul zöld szemem van, ezért sokan a vöröset ajánlják,de nekem az nagyon nem tetszik!
Vagy esetleg a kékesfekete jó lenne? Ha tudtok légyszi képeket is linkeljetek be hasonló adottságú és fekete hajú nőkről hogy lássam milyen lenne! Előre is köszi mindenkinek!
A hatás nagyon kontrasztos és ha nem sminkeled ki erősen a szemed akkor jelentéktelenséget sugároz az arcod, mivel világos a szemed és a bőrszíned is és egybeolvasnak. Az ilyen kontrasztok csak a kihívó stílusú nőknek állnak jól.
A sima fekete és a kékesfekete között annyi a különbség hogy a kékesfekete jobban csillog de csak nagyon erős napfényben tűnik kékesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!