Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fekete hajból hogyan lehet...

Fekete hajból hogyan lehet leszívatás nélkül barnát csinálni?

Figyelt kérdés
Gesztenye barna az eredeti hajszínem, s most be van festve feketére, de nem szeretem mert hamar elkezd kopni, s nagyon látszik a lenövés. Hogyan tudnék visszatérni a barna hajszínre, úgy hogy nem károsodik nagyon a hajam?
2012. jan. 13. 20:08
 1/3 anonim ***** válasza:
oxy reload.Ez nem szőkít hanem a hajban lévő hajfestéket távolítja el károsodás nélkül.
2012. jan. 13. 20:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Az Oxy Reload nem nagyon vált be eddig feketére festett hajon...Amennyire én utánaolvastam.. Csak a sötétbarnát tudta kiszedni valamennyire,;asszem a fekete hajfestékekben egy teljesen más fajta, erősebben pigmentált anyag és tartósító van, ezért olyan átkozottul nehéz és kíméletlen az eltávolítása...:(
2012. jan. 13. 20:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Vagy többször befested világosbarna festékkel vagy megvárod hogy kikopjon a mosásoktól.
2012. jan. 13. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!