Hogy lehet tartósan egyenes hajat csinálni hajsimiítón kívűl?
Figyelt kérdés
Mióta felsős vagyok állandóan göndör a hajam ha kivasalom akkor a nap végére is behullámosodik egy olyan ötletet várnék amitől legalább4 napig egyenes lesz a hajam Normáis válaszokat kérek köszii2012. jan. 7. 22:43
1/7 anonim válasza:
Vegyél nagyon jó hajvasalót, minőség a legfontosabb! Nekem is ez volt a hajammal de mióta 230fokon vasalom a hajam remington s5500-val kimosom a hajam és utána kivasalom a következő hajmosásig egyenes!
2/7 anonim válasza:
Hiába vesz minőségi hajvasalót, ha eredetileg göndör a haja. Nekem is göndör a hajam, minőségi vasalóim vannak és mégis nap végére visszagöndörödik. Szóval nem fogsz olyat találni amitől 4 napig egyenes lesz...
3/7 anonim válasza:
Létezik tartós hajegyenesítés, ami még ápolja is a hajat. Most nincs kedvem megkeresni, de a puderfelho.hu-n van róla egy cikk, keress rá.
4/7 anonim válasza:
Hát nekem nagyon göndör a hajam alapból és borzalmas de a remington s5500-val kivasalom akkor 4napig simán szögegyenes hajmosás után és hajvasalás nélkül mindenki azt hiszi, hogy göndörítem!
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm nekem is remingtonnal valsalta ki a barátnőm és avval jó :)
2012. jan. 13. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!