Epilátor vagy gyanta? Milyen HIDEG gyantát ajánlotok, és mennyibe kerül?
Szval eddig borotváltam,tegnap utoljára leszedtem vele a szőrt,mert már nagyon volt,de mindig kipattogok tőle,és így szoknyát sem merek hordani,mert nem nagyon akar begyógyulni.Epilátorom van itthon,de félek,hogy nagyon fáj.Tudom a gyanta is.Melyik a jobb/melyiket érdemes használni?A meleg gyanta nem is jöhet szóba,mennyibe kerül a hideg gyanta és az hány db-ot tartalmaz?És egy lábszárra mennyi csík kell?
Előre is köszi a válaszokat!
14/L
én a gyantára voksolok, és szerintem egyáltalán nem fáj, főleg ha kozmetikus csinálja!!
hideg gyanta...a veet-et próbáltam, abban azt hiszem 8 db van (vis 16 mert mindkét oldala), ha jól emlékszem, bár elég régen volt...mindenesetre ha a gyanta mellett döntesz, akkor semmiképp se vegyél rossmannosat mert az semmit sem ér!! esetleg még az x-epil, az is jó még! :)
köszi szépen a gyors választ!!:-)
Kb. mennyibe kerül a gyanta?
sztem epilálj.
ha már úgyis van otthon.. most, hogy leborotváltad a pici szőröknél nem fog annyira fájni.
én is féltem, de ha a tenyereden végighúzod a működő gépet rájössz, hogy nem olyan gyilkos dolog. :)
nekem a veet hideggyanta amúgy nem jött be.. van egy olcsóbb, zöld színű, az tartósabb volt, vagy 2 napig !! :D
árra meg túl drága ahhoz, hogy folyton azt használjuk, azért is jobb az epilátor. úgy vélem.
a kozmetikusnál, vagy a hideg gyanta?
mert a másodikat nem tudom, a kozmetikusnál, ahova én járok ott 2200 ft volt végig a láb, de szerintem sok helyen még ennél is olcsóbb. viszont a kész gyantánál számolj azzal is, hogy nem biztos, hogy elég lesz az összes csík a lábadra...
köszi a tanácsokat!!:)
Közbe számolgattam,és arra jutottam,hogy ami van most pénzem azt ruhára szeretném költeni,meg strand stb.
Epilátor van,de a gyantát állandóan venni havonta.:S hosszútávon sok lesz.:(
inkább epilátor.Ha tegnap borotválkoztam kb. mikor próbálhatom ki az epilátort?Hány nap múlva?
oké,köszi!:)
ezer hála nektek,kedves válaszolók:D mindenki megkapja a (Y)-jelet.
engem az utsó válasz megijesztene, szóval hadd ellenkezzek picit:D
tényleg van amit beletör, de sokkal ritkásabban nő vissza, amit tövestül kitépett az jó sokára. ami meg beletört, hát mondjuk 2 nap múlva átfutsz újra a lábadon akkor már nem áll semmiből azokat is kikapni, keveset-rövidet nagyon hamar kihoz.
piros meg jha sajna:( de nekem pl a borotvától is pöttyös. egy nap után az elmúlik.
úgy irigylem akiknek olyan sokáig nem nő vissza:(
köszi.
nekem a borotvával az a bajom h kipattogok tőle és nem akar elmúlni akármit csinálok vele.Amúgy nekem hetente 1x elég lenne borotválni,mert kb. 1hét alatt kezd kinőni...csak hát nem esztétikus az a sok pötty.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!