Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan kell ápolni a hőilleszt...

Hogyan kell ápolni a hőillesztett európai hajat? Nem szeretném, ha el kezdene töredezni és hamar tönkremenne.

Figyelt kérdés
2009. máj. 25. 17:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is póthajam van, európai és hőilesztéssel van feltéve, már 2x rakattam fel.

Hairdreams a neve nálad is?

Hát az baj, ha nem tudod, vagyis nem veled van a baj, hanem a fodrássza, vagy szakemberrel, aki felrakta neked, mert ugyanis tájékoztatni kelett volna téged arról, hogy minden hajmosás után használni kell balzsam pakolást, hogy ne száradjon ki a haj.

Ezt nem mondta? Én kaptam egy speciális gélt is, amivel heti 1x vagy hajmosás előtt be kell kenni a ragasztást, hohy ne száradjon ki, és egy speciális kefét is, mert ugye a hagyományos fásű kitépheti könnyen a póthajat.

Egyébként most rakattál fel elősször?

Hidd el a pakolástól nem fog abszorút törewdezni és kiszáradni, én ráadásul vasdalom is melett, sajna muszály és mégse töredezik, mondjuk a saját jaham kicsit igen a vasalótól, de ez már más tészta :D

2009. máj. 25. 19:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Most rakattam fel elöször...annyit mondott a fodrász,h jól kenjem be balzsammal+tegyek rá hajmosás elött olivaolajos pakolást...De még így is nagyon száraz...Félek,hogy totál tönkre fog menni!amúgy nekem a rendes fésű nem tépi ki!
2009. máj. 25. 23:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Ne aggódj nem száradhat ki a póthaj,és nem is fog. Nem tudom,

szerintem csak te érzed száraznak, de nem az. Néha én is úgy érzem.Ha

rendszersen minden hajmosás után használsz pakolást, akkor nem fog

kiszáradni, amúgy ez kötelező is póthaj esetében.

Én már a második alkalommal tettem fel és a fodrászom meg is dícsért:)

milyen szépen ápolom a póthajat, ugyanis nincs megtörve. Ne agódj!!

Adok egy jó tanácsot!

Én gliss kurt használok, nagyon jó balzsam, azt szoktam a hajmra

kenni, bőségesen , majd a fejemre teszek egy fürdősapit, rá egy kötött

sapkát majd törölközővel becsavarom a fejem és 3 óráig hagyom rajta.

Nagyon jól beszívja a hajam, mind az eredeti és a póthaj is. Mellette

szoktam még avokádós pakolást is, de az olivaolajos is jó, amit a

fodrászod mondott.

Minél tovább van a balzsam a hajadon, annál jobban felszívódik és

fontos, hogy melegen tartsa a hajad, mert akkor gyorsabban és

mélyebben felszívja a hajszál.

Nem tudom ezt írtam e már ott, ha igen bocsi.

Nem tudom,hogy te vasalod is a hajadat, de én 3 naponta, sajna muszáj,

a póthajat is, és akkor sem törik a póthaj pláne, az erdeti kicsit

szálkásodik a vasalótól, de ezt ellensúlyozom a pakolásokkal.

Szóval nyugi:)hagyd kicsit tovább a balzsamot és selymesebb lesz a

póthajad is.

Egyébként ezeknek a hajaknak az élettartalma 6-8 hónap. Nekem

legelősször 7 hónapot bírt ki, majd le kelett venni és újat

rakatni.Kicsit a végén már zavaró, mert lehet érezni, hogy le van

nőve, meg a vége fele ki is eseik 1-2 tincs, póthaj, de nem vészes,

nem feltünő. Nálam is így volt.

De egyébként , majd észreveszed, de a saját hajad sokkal gyorsabban nő

a póthaj alatt. Eszméletlen gyorsan :)főleg nyáron.

www.gyongyhaj.hu ez a fodrász tette fel nekem,itt vannak ápolási

útmutatók is, ha gondoldo böngészd.:)

2009. máj. 26. 07:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Erdekes,h a fodraszod az oliva olajas pakolast ajanlotta,mert a holillesztett hajat nem szabad olajos dolkokkal kenni,mert oldja a keratint es hullani fog.

Fodraszcikk kereskedesbe,vagy a neten tudsz kifejezetten pothajra valo termekeket venni, ezekbol a legjobb a Balmain! En ezt ajanlom, selymes, konnyu, apolt es jo illatu lesz tole a hajad!

2009. máj. 28. 17:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Én mondjuk a hőilesztett póthajamat mármint a ragasztást speciális Hairdreams zselével kenem, hogy ne száradjon ki és később a levételét is megkönnyíti. Azt nem halottam, hogy az olaj nem jó a póthajnak én is használok igaz nagyon kevés olivaolajat és azt is a tojás avokádós pakoláshoz keverem. Már lassan 1 éve ápolom így is a hajam és semmi baj nem volt a póthajjal mármint a ragasztással, de majd rákérdeze a fodrászomnál, aki felrakta a hajamat.

Egyébként melette használok még gliss kur balzsamot. Nem kel feltétlen sepciális baézsam mondta is a fodrászom és így is nagyom szépe selymes, fényes és abszorút nincs kiszáradva se a póthajam se az erdeti.

Mondjuk nekem nem sok csak 50 db póthaj van feltéve.

2009. máj. 29. 05:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!