Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ettől nagyon tönkremenne a hajam?

Ettől nagyon tönkremenne a hajam?

Figyelt kérdés

A kb. ilyen rövid sötétbarna [link] (alapjáraton csigásan göndör) hajamat hetente vasalom, és szeretném befestetni ilyen szőkére: [link]

Szerintetek nagyon tönkremenne?

Most tony&guy-os mélyhidratáló balzsamom van, syoss hővédős hajformázóm, + Swiss O Par propoliszos hajvégápolóm.

Másfél havonta vágatom.

2011. jún. 30. 20:12
 1/8 anonim ***** válasza:

Akartam írni, hogy ne csináld, mert nekem is szőkére van festve a hajam (és nem is ennyire világos, mint a képen) és én is egyenesítem a csigásan göndör hajam, de egy centit nem nőtt azóta, sőt talán csökken. :( Viszont ha neked vágatnod kell másfél havonta, talán megpróbálhatod, de kérdezz meg több fodrászt is erről szerintem!

(u.i.: the gazette (Y):DD)

2011. jún. 30. 20:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Fodrász! A szőkítést sose csináld otthon, mert nagyon szét fog menni a hajad!
2011. jún. 30. 20:29
 3/8 anonim ***** válasza:
A barna az festett barna? és ha igen akkor milyen szinü az eredeti hajad?
2011. jún. 30. 20:44
 4/8 A kérdező kommentje:

1. Hmm... és neked mennyire vékonyodott így vasalás után? Egyáltalán változott a vastagsága? :D Nekem eredetileg rohadt vastag volt, de mióta vasalom, vékonyodott, csak a régebbi állapotából kiindulva nem tudom eldönteni, hogy ez még normálnak számít-e...

És igen, nem véletlenül Ruki van belinkelve az új hajszínhez :D

2. Nem magamnak festeném, a kérdésben is azt írtam, hogy "befestetni". Ezalatt nem azt értettem, hogy mondjuk egy "tökrehozzánemértő" kenné fel, hanem hogy fodrászhoz mennék.

3. Sose volt festve, és ettől egy kicsit sötétebb, tehát nem az a "nem lehet megmondani hogy barna-e vagy fekete kategória"): : [link]

2011. jún. 30. 21:02
 5/8 anonim ***** válasza:

Szőkítés+vasalás..a haj 2 legfőbb gyilkosa.

Én nem ajánlom,még akkor sem ha ilyen rövid a hajad..sőt talán így főleg nem mert kb. semmit nem fog nőni..sőt lehet le is fog törni.

Vagy ne szőkíttesd,vagy ne vasald,vagy növeszd meg a hajad de akkor is csak vagy fesd,vagy vasald...szerintem.

2011. jún. 30. 21:38
 6/8 anonim ***** válasza:

3. vagyok

ha nagyon szőkét szeretnél, kenj rá egy világos szőkét, gondolom világosít rajta, aztán szépen fokozatosan mondjuk havonta fesd be szőkével, és akkor egyszer szép szőke lesz. Nekem is ilyesmi a hajam (talán picit világosabb) és befestettem jégszőkével, és középszőkét kaptam. És nekem nagyon tetszett a színe, második festésnél meg valami olyasmit ami a képen van. Nem tudom neked működne e mert sötétebb a hajad, de ha nagyon szőkét akarsz, szerintem megér egy próbát, mert leszivatás tényleg nagyon roncsolja a hajat:S azt felejtsd el. szerintem festetsd be sima világos szőkével szivatás nélkül. Nekem volt festett barna is, rákentem a szőkét és elég sokat világositott rajta, természetes hajat meg amúgyis jobban befogja mint festéket.

2011. jún. 30. 23:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok. :) A vastagsága nem változott, csak szálkás lett a vége, néhol kicsit drótszerű ráadásul és annyira törik, hogy lassan csökken és nem nő.
2011. júl. 1. 00:04
 8/8 A kérdező kommentje:

Az vélemények alapján úgy érzem, inkább lemondok róla... :(

Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat!

00:04 : Jobbulást a hajadnak! :)

2011. júl. 1. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!