Hullik a hajam a ricinustól! Mit csináljak?
úristen ...ennyi eszed hogy lehet? ha előtte is hullott akkor miért kezdted el megint ?-.-'
állj le vele szépen és szedjél revalidot az használ
Ha hullik tőle, akkor hullani is fog. Ha viszont csak azért hullik, mert nem tudod rendesen kimosni, akkor ügyesebbnek kell lenned!:)
Én hallottam már ilyenről,hogy hullik a ricinustól; szerintem akkor ne használd tovább, mert akkor neked nem válik be, és így reagál rá a hajad!:( Szomorú!..:(
2-es vok; Ha ez megnyugtat, én használom a hajamra, és nő is tőle, viszont a szempilláimon semmilyen pozitívumot nem fedeztem fel 1 hónap használat után, csak irritációt, pirosságot, meg állandó 'látászavart'(maszatok)-mert bár igyekeztem csak a pillákra kenni, valahogy mindig jutott a szemembe is, az említett eredménnyel, és no szempilla növekedéssel!:( Csak azért írom neked ezt így le, hogy lásd egy egyénen belül is produkálhat ellentétes eredményeket a használata, látod neked a szempilláidat sikerrel növesztette meg, amennyire nekem lejön az írásodból:többnyire mellékhatások és negatívumok nélkül!:)
Hajnövesztéshez ilyeneket hallottam a ricinuson túl: csalán sampon, Bánfi Hajszesz, Sörélesztő tabletta, Biovánne kapszula, Revalid kapszula.. csak ha érdekelne!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!