Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hullik a hajam a ricinustól!...

Hullik a hajam a ricinustól! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Tegnap felkentem a ricinust de nagyon sok hajam kihullott. Régebben is kenegettem vele a hajamat de akkor is hullott. El fog ez múlni ha tovább csinálom? Volt már valakinek ilyen tapasztalata?
2012. jan. 12. 19:50
 1/8 anonim ***** válasza:
53%

úristen ...ennyi eszed hogy lehet? ha előtte is hullott akkor miért kezdted el megint ?-.-'

állj le vele szépen és szedjél revalidot az használ

2012. jan. 12. 20:21
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha hullik tőle, akkor hullani is fog. Ha viszont csak azért hullik, mert nem tudod rendesen kimosni, akkor ügyesebbnek kell lenned!:)

Én hallottam már ilyenről,hogy hullik a ricinustól; szerintem akkor ne használd tovább, mert akkor neked nem válik be, és így reagál rá a hajad!:( Szomorú!..:(

2012. jan. 12. 21:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Valószínű neked olyan típusú a fejbőröd , hogy a ricinus többet árt mint használ mert eltömíti a pórusokat.
2012. jan. 12. 21:30
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Viszont ha a szempilláimra kentem akkor sokkal dúsabbak és hosszabbak lettek, ezért kezdtem el megint a hajamra. De akkor úgy látszik ez tényleg nem nekem való. :/
2012. jan. 12. 23:32
 5/8 anonim ***** válasza:

2-es vok; Ha ez megnyugtat, én használom a hajamra, és nő is tőle, viszont a szempilláimon semmilyen pozitívumot nem fedeztem fel 1 hónap használat után, csak irritációt, pirosságot, meg állandó 'látászavart'(maszatok)-mert bár igyekeztem csak a pillákra kenni, valahogy mindig jutott a szemembe is, az említett eredménnyel, és no szempilla növekedéssel!:( Csak azért írom neked ezt így le, hogy lásd egy egyénen belül is produkálhat ellentétes eredményeket a használata, látod neked a szempilláidat sikerrel növesztette meg, amennyire nekem lejön az írásodból:többnyire mellékhatások és negatívumok nélkül!:)

Hajnövesztéshez ilyeneket hallottam a ricinuson túl: csalán sampon, Bánfi Hajszesz, Sörélesztő tabletta, Biovánne kapszula, Revalid kapszula.. csak ha érdekelne!:)

2012. jan. 13. 13:32
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Biovanne Plust szedtem de azon kívül hogy állandóan álmos voltam tőle semmi mást nem tapasztaltam. :/ de kipróbálok valami más vitamint :)
2012. jan. 13. 15:26
 7/8 anonim ***** válasza:
2-es vok, Én is próbáltam a Biovanne-t, én állandóan éhes voltam tőle; én sem tapasztaltam nagyobb fokú hajnövekedést...:(
2012. jan. 13. 16:25
 8/8 A kérdező kommentje:
Akkor látom nem csak nekem nem jött be :D Úgy látszik a vitaminokból tényleg a drágábbakat kell venni :/
2012. jan. 14. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!