Bellissima magic volume hajvasalóról írnátok tapasztalatokat?
Szia!
Nagyon szívesen írok róla.:)) Én amióta megjelent ez a termék, azóta kutattam fórumokban, hogy találjak véleményeket, valamint írtam pár embernek ezzel kapcsolatban, de így is csak kicsit jutottam előbbre, míg végül úgy döntöttem, hogy megveszem, legalább kitapasztalom és írhatok róla akármilyen is, biztos vagyok benne, hogy ez a kérdés majd idővel több mindenkit is foglalkoztat. Tapasztalatom a következő: Tegnap vettem meg, még aznap kipróbáltam, de ma volt, az igazi próba, hogy mennyire tartja meg, és... NAGYON JÓ!:D Nekem is vékonyszálú hajam van, mellig ér, mindig tupírozni kellett meg lakkozni, amit most is kell, de ezelőtt nem volt tartós. Én úgy csináltam ami hatásosabb módszer, hogy feltupírozom előtte, felfelé irányítva a hajvasalót átmegyek rajta, majd úgy lakkozom, most tincsenként mentem át rajta reggel, de ha nem lesz sok időm csak a hajtövekre, akkor is csodát művel, és a lényeg, hogy tényleg megmaradt, pedig még sapkát is kellett húznom a hóesés miatt. xDD A hajtövem igaz felemelkedett, és élettel telibb lett, de a hajam végén attól látszott, hogy vékonyszálú, ezen is annyival lehet segíteni, hogy tupír és lakk, hogy az a rész is dúsabbnak tűnjön. Még egy fontos dolog: Mielőtt megvettem, én abban a hitben voltam, hogy csak egyenes, de dús frizurát lehet vele készíteni, ennek ellenére a tájékoztatóba figyeltem fel rá, hogy az a fésűs külső része levehető, ezáltal rendes hajvasaló lesz, ami felmelegszik kívülről, tehát hullámos és göndör frizura is könnyen készíthető vele, pedig akárhol olvastam leírást interneten, erről nem volt szó. :) Kipróbáltam pár hullámot, és azok is szuperek lettek. ;)) Jó befektetés volt, 13.000 Ft-ért vettem, ajánlani tudom mindenkinek, hiszen ez így 3 az 1-ben, ráadásul aki a lapos hajjal próbálja nap, mint nap felvenni a harcot annak megváltás.:DD Ha valakinek van még kérdése, nyugodtan írjon.:D Pusziii
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!