Göndör hajat, hogy lehet sexisebbé tenni? Mit tegyek a hajamba?
Ezalatt hajcsatot értek, vagy hajgumit.... stb.
Kicsi vagy nagy, esetleg hajgumi/hajcsatt színei milyen legyenek. (Tudom, hogy a ruha is így fontos... Ez most itt nem lényeg.)
Csattra nem a Hello Kittis, vagy figurásra értem.
Sajnos mindig egyszerűen felcsatolva hordom, de már unom.
Hogyan tűzzem fel a hajamat? Mit tűzzek bele?
Bármilyen hajpraktika érdekelne. :) Kivétel a hajsimítás!
Lehetséges linkeljetek képet is. Írd oda hogy L oder F nemű vagy!
Egyéb gusztustalanságokat nem fogadok el!
Milyen színű és milyen hosszú a hajad?
Mert nem mindegy. :)
Világosbarna a hajam, hátam közepéig ér.Párom szerint szőkésbarna. :)
Eléggé göndör. Munkatársnőim áradoznak, hogy hú meg ha milyen szép hajam van.
Hát irigyelhetik is. :))) Imádom, hogy ezt adta nekem az élet. :)
Utolsón mosolyogtam. :)
További szépeket...
Elsőnek üzenem, hogy a második képes.
Az én hajam apróbb a lockni-s!
Szerintem akkor megpróbálhatod - nem szorosan! - lófarokba fogni hátul, esetleg hajpánttal hordani.
A csat szerintem nem fogja meg a hajadat, mármint nekem legalábbis nem fogja meg, és nekem is hasonló volt, amíg le nem vágattam kicsit rövidebbre.
Én még olyat tudtam csinálni, hogy ilyen "csíptetős csatból" (bocsánat, fogalmam sincs, mi a neve :P) 4-5 darabbal "hajpántot" formáltam elől, így megfogták a hajam, és jól is állt. Sajnos ehhez most már öreg vagyok, fiatalabbaknak való, de tényleg jó volt akkor. :)
Próbálkozhatsz valami csini konttyal is, bevallom, az nekem sosem sikerült ennyi hajból, de szerintem csak ügyetlen voltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!